Finala Diviziei A1 la volei, feminin și masculin

Concurs CSV 2004 Tomis, cu respirația tăiată în fața campioanei CSU Metal Galați

174

Articole de la același autor

Echipa de volei feminin CSV 2004 Tomis își joacă, astăzi, ultimele șanse de câștigare, în premieră, a titlului de campioană națională. De la ora 19.00, la Sala Sporturilor, "sirenele" antrenate de Alexander Boskovic și Constan-tin Alexe dau piept cu CSU Metal Galați, deținătoarea en-titre a trofeului, în cea de-a treia partidă a finalei Diviziei A1, ediția 2008 / 2009.
După disputarea primelor două meciuri, de pe malul Dunării, moldovencele conduc cu 2-0 la general și doar un miracol ar mai putea întoarce soarta întâlnirii. Cu toate acestea, suporterii constăn-țeni își doresc mult o victorie, care - cel puțin - să prelungească suspansul.
Dacă CSV 2004 Tomis va reuși să învingă, atunci totul se va decide în partida a patra (joi, 30 aprilie, la Sala Sporturilor) sau cel târziu în cea de-a cincea (dumi-nică, 3 mai, la Galați).
vvv
În schimb, CVM Tomis se pregătește să sărbătorească un nou titlu de campioană la volei masculin.
La adăpostul avantajului de 2-0, luat acasă, după primele două meciuri ale finalei cu Dinamo, băieții lui Stelio De Rocco mai au nevoie de o singură victorie din următoarele trei întâlniri (astăzi și mâine, la București, sau duminică, 3 mai, la Constanța) pentru a-și vedea visul împlinit.
În lotul constănțean, toată lu-mea este validă și dornică de a încheia conturile cât mai repede posibil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7916 secunde