Răzvan Lucescu, în pole-position pentru preluarea naționalei de fotbal

170

Articole recomandate

Directorul general al FRF, Ionuț Lupescu, a declarat, ieri, că va propune, astăzi, Comitetului Executiv ca tehnici-anul Brașovului, Răzvan Luces-cu, să fie noul selecționer al echipei naționale de fotbal.
"Voi propune Comitetului Exe-cutiv ca Răzvan Lucescu să fie noul selecționer", a spus Lu-pescu.
Pe lista FRF, s-au mai aflat în ultima săptămână și foștii interna-ționali Dan Petrescu și Gheorghe Hagi, însă, în cele din urmă, ofici-alii forului s-au decis să-l propună pe Lucescu. Comitetul Executiv al FRF se întrunește, astăzi, pentru a decide cine va fi noul selecționer al echipei naționale, și viitorul președinte al CCA.
În vârstă de 40 de ani, Răzvan Lucescu și-a început cariera de antrenor la FC Brașov, în 2004, for-mație pe care a reușit să o salveze de la retrogradare, iar între 2004 și 2007, a pregătit Rapidul, cu care a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei UEFA și a câștigat două Cupe ale României. Din 2007, a revenit la FC Brașov, reușind să o promoveze în prima divizie în vara trecută, iar în acest moment, se află pe locul 8, după 27 de etape. Lucescu jr. are 135 de meciuri în Liga I ca antrenor, dintre care 63 sunt victorii, iar 43 remize.
Comitetul Executiv a decis, luna trecută, să-l demită din funcția de selecționer pe Victor Pițurcă. Primul ofertat pentru a-i lua locul a fost Mircea Lucescu, însă acesta a refuzat, preferând să își prelungească înțelegerea cu Șahtior Donețk.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8687 secunde