Culturiștii de la CS Farul au dominat Naționalele de la Sibiu

419

Articole de la același autor

Sala "Transilvania" din Sibiu a găzduit, zilele trecute, finalele Campionatelor Naționale de Culturism, Bodybuilding Classic, Games Classic Bodybuilding, Women Physique și Culturism Perechi. 


Competiția a reunit la start cei mai "lucrați" 118 sportivi din țară, care s-au întrecut pentru cele 16 titluri de campion. 


Clubul Sportiv Farul Constanța (antrenori Cristian Mihăilescu și Florina Rovența) a fost marele câștigător al evenimentului, cucerind cinci titluri: Remus Boroiu s-a impus la bodybuilding clasic (1,80 metri) și games clasic (1,75 metri), Cosmin Iancu la bodybuilding clasic (1,71 metri), Răzvan Marcoci - culturism (70 kg) și Diana Pivniceru, alături de Răzvan Șindelaru - la culturism perechi.


De asemenea, constănțenii au mai urcat pe podium în cinci rânduri: argint - Răzvan Șindelaru, bodybuilding clasic (1,75 metri) și games clasic (1,75 metri), Diana Pivniceru, women physique open și Taufic Masri - culturism (90 kg); bronz - Alexandru Voicu, culturism (100 kg). 


Pentru Federația Română de Culturism și Fitness, anul competițional se va încheia cu un moment de excepție: organizarea Campionatului Mondial. Evenimentul dedicat categoriilor juniori și Masters va avea loc în perioada 10-13 noiembrie, la Bistrița, fiind organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Bistrița Năsăud și Primăria Bistrița.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3299 secunde