Campionatul Național de rugby juniori U17

Victorie la scor pentru CS Cleopatra, în etapa inaugurală

955
1
Victorie la scor pentru CS Cleopatra, în etapa inaugurală - victorie-1506964066.jpg

Articole de la același autor

Început în forță de sezon pentru rugbiștii de la CS Cleopatra Mamaia, în Campionatul Național de juniori U17, ediția 2017/2018. Constănțenii s-au impus cu 69-3, pe teren propriu, împotriva celor de la CN "Aurel Vlaicu" București. 


Jocul l-a mulțumit pe antrenorul coordonator al CS Cleopatra, Victor Bezușcu, însă adevăratele teste ale echipei sale vor avea loc în următoarele două etape: în deplasare, cu CSS Bârlad, și pe teren propriu, cu CT "Dinicu Golescu" București. 


"A fost un antrenament foarte bun pentru noi. Dincolo de faptul că adversarii nu au fost de un calibru foarte ridicat, noi am dat dovadă de unitate. Sper ca acest lucru să persiste în continuare, am încredere că s-au maturizat și au înțeles pe deplin faptul că rugby-ul este un sport de echipă", a declarat Bezușcu. 


Etapa următoare, programată pe 7 octombrie, reprezintă un test extrem de important pentru jucătorii Cleopatrei. Aceștia se deplasează la Bârlad, unde vor înfrunta echipa care a cucerit titlul național sezonul trecut, la U16. Cea de-a treia partidă este programată la două săptămâni distanță, pe 28 octombrie. 


"Dacă vom reuși să câștigăm următoarele două meciuri, vom lua o opțiune serioasă în clasarea pe primele două locuri ale campionatului, la sfârșitul sezonului regulat, pentru a juca semifinala pe teren propriu. Echipa din Bârlad stă bine la toate capitolele, va fi un adevărat derby, iar noi avem o revanșă de luat, după înfrângerea de la turneul final", a declarat președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


În premieră, stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan" va găzdui, duminică, 8 octombrie, prima etapă a Campionatului Național de rugby în 10, categoria U16. 


S-au înscris șapte echipe, urmând ca șase dintre ele să găzduiască câte un turneu: CS Cleopatra-Constructorul, CSS 2 Baia Mare, LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, CSR Săcele, CN "Aurel Vlaicu" București, FC Argeș și CSA CSS Steaua București. 


"Suntem la început de drum și sperăm să facem o figură frumoasă. Nu avem un obiectiv clar stabilit, însă reprezentăm CS Cleopatra și trebuie să ne respectăm blazonul", a completat președintele Chirondojan. 


Comentează știrea

Dobrogean
2 octombrie 2017
Sportul constantean

Mă bucur că ziarul Cuget liber ne tine la curent si cu competițiile de juniori...nu ca alte ziare,e bine să fim la curent cu toate competițiile care se desfăsoară în Constanta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4725 secunde