Cum te face Aikido o femeie mai puternică fără să te coboare de pe… tocuri

468

Articole de la același autor

În acest week-end, constănțencele sunt invitate să descopere de ce, dintre atâtea stiluri de arte marțiale, Aikido este atât de des întâlnit în ateliere de dezvoltare personală, în tehnici de management, în team-building-uri, cam peste tot pe unde există necesitatea gestionării unui conflict cu sine sau cu alții. Și, mai ales, de ce se potrivește atât de bine femeilor - atât de bine, încât Poliția Metropolitană din Tokyo a introdus Aikido în sistemul obligatoriu de pregătire pentru membrele sale. Sau - glumă de București! - de ce Aikido te învață cum să sucești și mâinile, nu doar mințile bărbaților.

"Vom povesti puțin, vom încerca să facem împreună primii pași cu câteva exerciții și tehnici simple, veți vedea cât de elegant se poate neutraliza un adversar fără să fie nevoie de mușchi sau agresivitate, iar la final ne vom răsfăța cu o degustare de ceai verde și sushi proaspăt pregătit", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristina Gâdea, instructor Aikido Aikikai Constanța.

Evenimentul, care este dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor (între 16 și 166 de ani!), va avea loc, sâmbătă, între orele 14.00-16.00, în Dojo Aikido Aikikai Constanța (str. Unirii nr. 67, zona Delfinariu - Liceul "Omnia"/Sediul nou al Universității "Spiru Haret"). Participarea este gratuită, iar ținuta - în mod obligatoriu comodă (sport). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3922 secunde