HC Dobrogea Sud promite spectacol la Sala Sporturilor

272
HC Dobrogea Sud promite spectacol la Sala Sporturilor - hcdobrogea-1457719483.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud Constanța întâlnește sâmbătă, de la ora 11, la Sala Sporturilor din Constanța, echipa Poli Unistil Iași, în cadrul etapei a XlX-a a Diviziei A la handbal masculin, Seria A.

Lideră în clasament, după 18 victorii din 18 meciuri disputate, dobrogenii se gândesc numai la victorie și nu concep un pas greșit în fața ocupantei locului patru din liga secundă. În tur, partida de la Iași s-a terminat cu victoria HCD-ului, scor 39-25 (20-13).

Pentru prima oară după multe etape, antrenorul sârb Djordje Cirkovici se poate baza pe întreg lotul de jucători.

Un lucru extrem de important este atmosfera prielnică performanței din cadrul clubului constănțean. Antrenamentele se țin la intensitate maximă, fără menajamente, dar cu zâmbetul pe buze. Mixtura aceasta dintre jucătorii experimentați și cei tineri dă culoare și perspectivă acestei echipe. Se pune foarte mare accent pe reușitele celor tineri, chiar și în timpul antrenamentelor. Nu de puține ori, Mladen Rakcevici sau Predrag Vujadinovici se opresc din exercițiu pentru a le arăta celor tineri cum ar fi trebuit să tragă la poartă, cum ar fi trebuit să se apere sau cum ar fi trebuit să paseze, fiind un ajutor foarte mare pentru antrenorul Cirkovici.

Cu Laurențiu Toma și George Buricea complet refăcuți, alături de experimentații Mladen Rakcevici, Dalibor Cutura și Branko Angelovski în teren, se anunță o partidă de 1 solist.

Întrebat cum își ține montați jucătorii pentru finalul de sezon, Cirkovici a răspuns: "Nu e greu să îi țin motivați, ați văzut și la antrenamente, ne pregătim bine, suntem serioși, avem o echipă foarte bună. Încă mai avem obiectiv pentru actualul sezon, să jucăm în Liga Națională și să câștigăm Cupa României. Luăm fiecare meci în serios, dacă putem să marcăm, înscriem și de 1.000 de ori".

Costul unui bilet pentru această partidă este de 5 lei.

v v v

HC Farul Constanța, echipa de pe locul 5 în clasamentul DA, stă în această rundă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0938 secunde