Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud, cu gândul la Cupa României

453
Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud, cu gândul la Cupa României - handbalistii-1456860179.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Do-brogea Sud se simt deja în vacanță, chiar dacă mai sunt de disputat opt partide din sezonul regulat al Diviziei A. După parcursul perfect din cele 16 etape disputate, elevii lui Djordje Cirkovici par de neoprit și se gândesc cu ardoare la partidele din Liga Națională. 


În ultima etapă disputată la Piatra Neamț, dobrogenii nu s-au bazat pe experimentații George Buricea, Laurențiu Toma, Ionuț Stănescu sau Dalibor Cutura. Astfel, au fost aruncați în luptă mai mulți tineri jucători, precum Dani Vasile, Alin Pleșca, Cornel Culea, Andrei Bologa, Claudiu Subțirică, Bogdan Munteanu, Raul Manoilă sau Cristian Bodnărescu, jucători ce au recompensat încrederea oferită de antrenorul Cirkovici, Bologa și Munteanu fiind printre cei mai buni marcatori ai meciului din Moldova. Partida s-a încheiat cu victoria HC Dobrogea Sud, scor 42-14 (18-8). 


"Sunt mulțumit de cum s-au comportat jucătorii tineri la Piatra Neamț. Era un meci accesibil pentru noi, de aceea am menajat mai mulți titulari, și am oferit în același timp celor mai tineri șansa de a acumula experiență. Pentru a crește în joc, aceștia au nevoie de meciuri în picioare", a declarat președintele-jucător al HC Dobrogea, Ionuț Stănescu. 


Întrebat dacă se gândește la o eventuală retragere, legendarul portar constănțean a răspuns: "Voi mai juca în meciul cu Știința Bacău și în Cupa României, ne mai gândim, rămâne de văzut". 


HC Dobrogea este calificată în Final Four-ul Cupei României alături de Dunărea Călărași, CSM București și Steaua București. Turneul este programat în zilele de 16 și 17 aprilie, la Sala Polivalentă din Brăila. 


Etapa viitoare, sâmbătă, 6 martie, la Sala Sporturilor din Constanța, de la ora 11, HC Dobrogea va întâlni ocupanta locului 10 din clasament, CS Vicov Bucovina, prilej cu care vor reveni la echipa de la malul mării Dalibor Cutura și Laurențiu Toma. Situația este incertă în cazul lui George Buricea, dorindu-se o eventuală menajare a acestuia. 


Din punct de vedere financiar, clubul prezintă o stare optimistă pentru restul sezonului și pentru cel ce va urma: "Sigur că ne gândim deja la sezonul următor, vrem să revenim acolo unde ne este locul, în elita handbalului românesc. Financiar stăm bine, mulțumim pe această cale autorităților locale pentru sprijin, avem promisiuni de mai bine și sperăm să realizăm ce ne-am propus", a încheiat Ionuț Stănescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.593 secunde