Divizia A la handbal feminin

CSU Neptun, cu șansa a doua în fața Științei București

234
CSU Neptun, cu șansa a doua în fața Științei București - csuneptun-1455814718.jpg

Articole de la același autor

Week-end atractiv și pentru iubitorii handbalului feminin. Sâmbătă, de la ora 13.30, la Sala Sporturilor, CSU Neptun va primi replica Științei București, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Diviziei A.

Cu o "zestre" extrem de săracă (doar 6 puncte), echipa constănțeană ocupă locul 9, antepenultimul, în clasament, în timp ce vizitatoarele sunt pe podium - locul 3, cu 30 p.

Așadar, un meci în care CSU Neptun pornește din nou cu șansa a doua, dar pe cine mai surprinde oare acest lucru, în condițiile în care lotul Constanței este unul dintre cele mai slabe din întrecere, iar perspectiva este nulă. La acest joc, litera regulamentului va fi aplicată de brigada C. Popa (Galați)/S. Toma (Brăila).

Celelalte partide ale rundei se vor desfășura, tot sâmbătă, după următorul program: CSM București II - CS HM Buzău (arbitrează brigada constănțeană I. Ghiță/S. Topliceanu), ACS Șc. 181 SPP București - CS Știința Bacău, HCF Piatra Neamț - CSU Danubius Galați, CSU Târgoviște - ACS Spartac București.

HC Activ CSO Plopeni stă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8857 secunde