Galerie foto. Nicio treabă cu handbalul! CSU Neptun, eșec la 10 goluri diferență

236

Articole de la același autor

Multă tristețe, deznădejde, neputință, resemnare, chiar incompetență în tabăra constănțeană, sâmbătă după-amiază, la Sala Sporturilor, unde s-au întâlnit CSU Neptun și CSU Știința București, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Diviziei A la handbal feminin.

Diferența de valoare dintre cele două combatante a fost evidentă, Neptunul neputând ține pasul cu Știința decât în primele minute. La pauză, bucu-reștencele aveau deja avans de cinci goluri, 16-11, iar coșmarul a continuat pentru gazde și în repriza secundă, tabela indicând la final o înfrângere rușinoasă a grupării conduse de Silviu Băiceanu, scor 24-34.

În celelalte partide ale rundei, s-au înregistrat următoarele rezultate: CSM București II - CS HM Buzău 24-27 (meci arbitrat de brigada constănțeană I. Ghiță/S. Topliceanu), ACS Șc. 181 București - CS Știința Bacău 28-28, HCF Piatra Neamț - CSU Danubius Galați 20-25, CSU Târgoviște - ACS Spartac București 29-36.

HC Activ CSO Plopeni a stat.

În urma acestui eșec, CSU Neptun staționează pe locul 9 (antepenultimul), cu șase puncte. Lideră este CS HM Buzău (43 p), urmată de CSU Danubius Galați (40 p) și CSU Știința București (33 p).

Etapa viitoare (sâmbătă, 27 februarie), echipa constănțeană va juca, în deplasare, cu Știința Bacău.

Bărbulescu a demisionat! Pușcașu, noul antrenor

La meciul de sâmbătă, CSU Neptun a fost condusă de pe margine de Ionuț Pușcașu, acesta înlocuindu-l pe Cristian Bărbulescu, antrenor care a demisionat în cursul săptămânii trecute. Pușcașu devine astfel al treilea tehnician care pregătește Neptunul în actuala stagiune și, la cum arată lotul, mare-i minunea dacă-l va prinde finalul campionatului în funcție…

Dar despre acest subiect - pentru că alții sunt cei care trebuie să își dea demisia și o să fie nominalizați! -, într-o ediție viitoare a ziarului nostru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6545 secunde