Divizia A la handbal masculin

Galerie foto. Derby doar pe hârtie! HC Dobrogea Sud, ca și promovată în Liga Națională

225

Articole de la același autor

Echipa HC Dobrogea Sud și-a asigurat, practic, promovarea în primul eșalon al handbalului masculin românesc, după succesul categoric reușit, sâmbătă, la Sala Sporturi-

lor, în fața celor de la CSU Suceava, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Diviziei A.

Derby-ul, care aducea față în față ocupantele primelor două poziții în clasament, a fost unul doar pe hârtie, pentru că, în teren, constănțenii au făcut legea. HC Dobrogea a condus cu 20-12 la pauză, pentru ca, în final, tabela să "înghețe" la 37-28. Nimeni nu mai poate ajunge Constanța din urmă, iar Cutura și compania se pot pregăti în liniște pentru Final Four-ul Cupei României, câștigarea acestui trofeu fiind unul dintre obiectivele stagiunii, alături de promovare.

v v v

Victorie de o manieră categorică și pentru cea de-a doua echipă constănțeană participantă în competiție. HC Farul s-a impus, ieri dimineață, cu scorul de 43-28, în deplasare, în fața celor de la CSM Cimentul Bicaz, dobrogenii tranșând soarta întâlnirii încă din prima repriză, încheiată în avantaj consistent, 21-9.

Iată și rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: CSU Târgoviște - CS HC Buzău 30-39, ACS Atletico Alexandria - CSM București II 22-37, Știința Bacău - GSIP Moreni 52-26.

Meciul CS Vicov Bucovina - LPS Piatra Neamț s-a disputat aseară, terminându-se după închiderea ediției.

Clasament: 1. HC Dobrogea Sud (45 p), 2. CSU Suceava (37 p), 3. Ști-ința Bacău (37 p). HC Farul ocupă locul 6, cu 27 p.

Week-end-ul viitor, HC Dobrogea va juca, în deplasare, cu LPS Piatra Neamț, în timp ce HC Farul va înfrunta, la Sala Sporturilor, pe ACS Atletico Alexandria. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4485 secunde