Cupa Blue Danube la Kung-Fu, luată cu asalt de constănțeni

124
Cupa Blue Danube la Kung-Fu, luată cu asalt de constănțeni - cupabluedanube-1463069099.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 15 mai, în localitatea Pechea din județul Galați, va avea loc Cupa Blue Danube la Kung-Fu, la probele de "Tuishou" (mâini lipicioase), "Erjie-Gun Fight" (luptă sportivă cu bastonul în două segmente) și "Total-Contact-Fighting" (luptă sportivă cu contact), la individual, ediția 2016. 


Categoriile de vârstă sunt următoarele: copii 4-5 ani, 6-7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani, mini-cadeți 12-13, cadeți 14-15 ani, ju-niori 16-17 ani și seniori 18-34 ani, la fe-minin și masculin. 


Din județul Constanța, vor participa aproximativ 35 de sportivi legitimați la cluburile CS Marea Neagră, CSU Nep-tun Constanța, CSA Axiopolis-Sport Cernavodă, CS Noua Generație și CS Shaolin Callatis Mangalia. 


"Participăm la această cupă cu cei mai buni sportivi, practicanți de Kung-Fu, din cele cinci cluburi constănțene, pentru a-i menține într-o formă bună, având în vedere că, din luna iunie, vor fi organizate campionatele naționale. În plus, în Galați și Brăila avem cluburi puternice, cu sportivi valoroși, care vor crea probleme sportivilor noștri și sperăm că vor fi meciuri spectaculoase. Dorim să obținem rezultate bune și foarte bune la toate cele trei probe. Cupa este organizată cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Pechea, care au dat dovadă de deschidere și interes față de această competiție", a declarat președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5913 secunde