CUPA DAVIS UCRAINA-ROMÂNIA. PROGRAMUL MECIURILOR și TRANSMISIILE TV

104
CUPA DAVIS UCRAINA-ROMÂNIA. PROGRAMUL MECIURILOR și TRANSMISIILE TV - aarticles292093689866027000-1391155269.jpg

Articole recomandate

Căpitanii nejucători ai echipelor de CUPA DAVIS ale Ucrainei și României au anunțat tenismenii care se vor înfrunta în prima zi a întâlnirii contând pentru Zona Euro-africană, astfel că Serghei Stahovski a luat locul lui Vladislav Manafov, în timp ce Adrian Ungur i-a fost preferat lui Marius Copil.


Căpitanul nejucător al echipei de CUPA DAVIS a Ucrainei, Mihail Filima, a efectuat o modificare în lotul pentru întâlnirea cu România, Serghei Stahovski, locul 85 ATP, luîndu-i locul lui Vladislav Manafov, locul 600 ATP, după ce al doilea tenismen ucrainean în ierarhia ATP, accidentat la Australian Open, a primit acceptul medicilor să evolueze.


De partea cealaltă, Andrei Pavel, căpitanul echipei române, a decis ca Adrian Ungur, locul 122 ATP, să fie alături de Victor Hănescu, locul 72 ATP, la meciurile de simplu, iar Marius Copil, locul 131 ATP, să rămână rezervă.


CUPA DAVIS. Joi, a avut loc tragerea la sorți a partidelor din cadrul întâlnirii Ucraina - României. În primul meci, Stahovski va juca împotriva lui Ungur, iar Ilia Marcenko, locul 160 ATP, va da piept cu Hănescu, în a doua partidă a zilei de vineri. Meciurile din zilele de vineri și duminică încep la ora 14.00.


Sâmbătă, de la ora 16.00, la dublu, vor evolua echipele Denis Molceanov / Serghei Bubka - Horia Tecău / Victor Hănescu. În ultima zi sunt programate partidele Stahovski - Hănescu și Marcenko - Ungur.


Toate meciurile vor fi transmise ÎN DIRECT de TVR 2 și DOLCE SPORT.


Întâlnirea UCRAINA-ROMANIA, contând pentru primul tur al Grupei I a Cupei Davis, Zona Euro-africană, se va disputa la Megaron Tennis Club din Dnepropetrovsk. Meciurile se vor disputa în sală, pe hard, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4127 secunde