Cupa Sport pentru Sănătate la tenis de masă și-a desemnat câștigătorii

357
1
Cupa Sport pentru Sănătate la tenis de masă și-a desemnat câștigătorii - cupasporttenisdemasa-1438017612.jpg

Articole de la același autor

Asociația Sport Pentru Sănătate a organizat, recent, la Tomis Mall, ediția a 13-a a Cupei Sport pentru Sănătate la tenis de masă, o competiție dedicată exclusiv amatorilor. La această ediție, peste 50 de participanți au fost înscriși la cele patru nivele de joc (avansați, experimentați, intermediari și începători).

Organizatorii au conceput un sistem de joc astfel încât fiecare concurent să dispute mai multe meciuri în faza grupelor, iar cei mai buni s-au calificat pe tabloul eliminatoriu.

Sorin Rosentzveig este câștigătorul Ligii Expert (amatori avansați), podiumul fiind completat de Cristian Gheorghiu, Ioan Constantin și Adrian Căplescu.

Câștigătorii Ligii Master (amatori experimentați) sunt Daniel Danalache, Silviu Mitrea, Lucian Mateș și Dragoș Suciu.

Primul loc al Ligii Challenge (amatori intermediari) a fost câștigat de Florin Nazare, fiind urmat de Dumitru Cîrneală, Liviu Flaut și Aihan Rașid.

Cei mai buni din cadrul Ligii Starter (amatori începători) au fost Ștefan Butnaru, Sorin Deacu, Radu-Dan Andrei și Nenuța Gheorghe.

"Felicitări câștigătorilor, dar și tuturor concurenților care și-au «sacrificat» week-endul și au preferat să se alăture acestei minunate comunități, cea a iubitorilor de tenis de masă constănțeni, în detrimentul unei băi în mare sau unei ieșiri în club. Ne bucură că, de la ediție la ediție, nivelul competițiilor crește, dar și aria geografică a participanților, în week-end prezentându-se și concurenți din orașele limitrofe Constanței - Năvodari, Cernavodă, Eforie, chiar și Casimcea. Sport, sănătate, voie bună!", a concluzionat Radu-Dan Andrei, președintele ONG-ului organizator, Asociația Sport pentru Sănătate.

Următoarea ediție va avea loc în perioada 22-23 august, înscrierea făcându-se online, accesând site-ul www.sportpentrusanatate.com și completând formularul de participare. 

Comentează știrea

NPtuWeyacOmoeGWR
2 decembrie 2016
TvgtJzqsObW

4Ln6T9 exixwhqtrcbv, [url=http://oovezvqhtqhx.com/]oovezvqhtqhx[/url], [link=http://zchqkpczxwlf.com/]zchqkpczxwlf[/link], http://cjvcqsbmeced.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4707 secunde