Cupa Top 10 Carpina a adus pe Lacul Corbu cei mai pricepuți pescari! 10,11 kilograme, peștele cel mai mare / Galerie foto

141

Articole recomandate

Lacul Corbu a fost, săptămâna trecută, locul de întâlnire a celor mai buni pescari din țară. Ei s-au întrecut într-o competiție inedită, una în care nu a contat cantitatea de pește, ci calitatea lui.  Cupa Top Ten Carpina, ediția cu numărul 1, ce s-a desfășurat în perioada 26 - 29 septembrie 2013, a avut la start 24 de echipe, compuse din doi, trei sau patru pescari cu drepturi depline. Toți s-au luptat să obțină unul dintre cele patru premii puse în joc: locul 1 - 5.000 euro, locul 2 - 2.500 euro, locul 3 - 1.500 euro și premiul pentru captura cea mai mare - 1.000 euro. S-au punctat cei mai mari zece pești capturați de fiecare echipaj, învingători fiind desemnați pescarii de la Carp United, cu o cantitate totală de 63,13 kg pește. Locul doi a fost ocupat de echipa Green Lake - București, cu o cantitate totală de 55,10 kg pește, iar locul trei, de echipa Senzor - București, cu o cantitate totală de 54,72 kg pește. Premiul pentru cea mai mare captură a revenit, în mod surprinzător, echipajului clasat pe ultimul loc, format din Sylvain Remetter și Paula Ionescu. Singura femeie înscrisă în competiție a prins peștele cel mare (10,11 kilograme, la cântărirea numărul 9)!

Sezonul de pescuit sportiv la crap pe Lacul Corbu nu s-a încheiat, însă. Luna aceasta, în perioada 17 - 20 octombrie, are loc cea de-a doua ediție a Cupei Corbu Lake!  Clasamentul general și alte informații despre competițiile de pe acest carpodrom le puteți găsi pe www.crapimari.ro și facebook corbu lake.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5108 secunde