CVM Tomis Constanța, al doilea test din Liga Campionilor

191

Articole de la același autor

Mâine, la Sala Sporturilor, CVM Tomis va disputa cel de-al doilea meci din Liga Campionilor la volei masculin, primul acasă

în fața suporterilor. Echipa constănțeană se va confrunta cu formația elvețiană Dragons Lugano, de la ora 18.00. Suporterii sunt așteptați cu mic, cu mare, la această partidă, intrarea fiind liberă!

Debutul incredibil pe care l-au avut constănțenii în partida cu Piacenza, în Italia, le-a dat o încredere deosebită. Pe lângă această victorie din Liga Campionilor, CVM Tomis Constanța are un parcurs foarte bun și în campionatul intern, unde se află în fruntea clasamentului.

"Dragons Lugano este la a doua participare într-o competiție de Champions League. Putem spune că sunt începători la nivelul acesta de performanță, dar, în același timp, să nu uităm că în campionatele de afară, principalele echipe sunt cele care se află în vârful campionatului, care au toate condițiile necesare să facă mare performanță. Lugano are și jucători tineri și jucători cu experiență, care au mai evoluat prin cupele europene și, fiind la început de drum, ca orice echipă nouă, își dorește să facă o performanță cât mai mare. Trebuie să fim foarte atenți, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche după victoria de răsunet realizată la Piacenza. Într-adevăr, la Piacenza, jucătorii noștri au dovedit că sunt jucători de clasă internațională", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadâr.

CVM Tomis pornește din poziția de favorită a meciului. Este o perioadă încărcată pentru voleibaliștii constănțeni, atât în Liga Campionilor, dar și în campionatul intern.

"Știm cât de cât jocul echipei adverse. Avem câteva înregistrări pe care le-am analizat, dar una este să vezi echipa filmată și alta este să o vezi cum acționează în teren. După victoria de la Piacenza, a venit reușita din Caransebeș, apoi victoria în fața Zalăului. Toate acestea au oferit un cadru relaxat, în care jucătorii s-au putut antrena foarte bine. Avem tot lotul valid, încrezător și cu moralul ridicat", a mai adăugat Serhan Cadâr.

Intrare liberă pentru spectatori

Partida de mâine este prima din Liga Campionilor pe care jucătorii de la CVM Tomis o dispută în fața propriilor suporteri. Staff-ul administrativ al clubului constănțean a decis ca intrarea să fie liberă.

"Față de alte competiții de nivel european, unde intrarea este contra cost, CVM Tomis oferă șansa tuturor să vină să susțină echipa, având intrarea liberă. Suporterii vor avea parte de un spectacol voleibalistic de calitate. Toate meciurile se vor desfășura după aceleași principii; astfel, constănțenii vor putea intra liber la fiecare meci disputat acasă", a încheiat Serhan Cadâr. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3059 secunde