Divizia A1 la volei masculin, etapa a VI-a. CVM Tomis, derby special la Zalău

92
Divizia A1 la volei masculin, etapa a VI-a. CVM Tomis, derby special la Zalău - divizia-1415817542.jpg

Articole de la același autor

Mâine, CVM Tomis va disputa meciul din etapa a șasea a Diviziei A1, pe terenul echipei ACS Volei Municipal Zalău. Meciul va începe la ora 18.00 și va fi în direct la Digi Sport. 


Partida este catalogată drept derbyul campionatului. Cele două echipe joacă pentru primul loc în clasament și pentru cea de-a șasea victorie consecutivă, în tot atâtea etape disputate. 


"Este o întâlnire între două echipe care au acumulat maximum de puncte în etapele disputate până acum. Ceva special la această partidă o reprezintă faptul că este o confruntare între tată și fiu (n.r. - antrenorul echipei Zalău este Stoyan Stoev, tatăl tehnicianului Martin Stoev de la CVM Tomis). Jucătorii sunt optimiști și își doresc victoria. Echipa noastră este echilibrată și cu experiență. Este o perioadă încărcată pentru noi, dar așa a fost și anul trecut, chiar mai rău. E un risc pe care ni l-am asumat când am decis participarea la competiții. Orice echipă din vârful ierarhiei sportului își asumă riscul când vrea performanță și rezultate cât mai bune", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadâr. 


Celelalte partide ale etapei sunt: VCM LPS Piatra Neamț - Banatul Caransebeș, Unirea Dej - Arcada Galați, Steaua - CSM București, SCMU Craiova - Phoenix Șimleu Silvaniei, Dinamo - Știința Explorări Baia Mare (15 noiembrie, ora 14.45, în direct la Digi Sport).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6716 secunde