Astăzi, la Sala Sporturilor din Constanța

CVM Tomis face show în Liga Campionilor

219
1
CVM Tomis face show în Liga Campionilor - astazi-1416425667.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța, CVM Tomis va disputa al doilea meci din Liga Campionilor, împotriva elvețienilor de la Dragons Lugano. Spectatorii vor beneficia de intrare liberă.

"Le-am vizionat meciurile adversarilor, i-am văzut cum au jucat și în etapa trecută cu Roeselare. Le-am studiat jocul, dar cel mai important lucru este să ne facem noi treaba și să dăm tot ce e mai bun. Competiția este foarte importantă și puternică, iar multe echipe pot face adevărate surprize în teren", a declarat, pentru "Cuget Liber", centrul echipei constănțene, Andrei Laza.

Despre adversarii din etapa a doua din grupele Ligii, directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadâr, spune că au în componență jucători și tineri, dar și cu experiență. Despre antrenorul elvețienilor, Mario Motta, Cadâr menționează: "Antrenorul echipei adverse nu este un antrenor super cunoscut, dar nu este neapărată nevoie să aibă realizări internaționale remarcabile ca să poată să obțină rezultate deosebite și să facă surprize. Un antrenor valoros poate fi și un antrenor care încă nu a ajuns să facă mari performanțe".

v v v

Deși au o perioadă încărcată, având meci după meci și puțin timp de recuperare și odihnă, constănțenii privesc partea bună a acestui program încărcat.

"Meciul de la Zalău nu a fost deloc ușor, deși așa poate părea dacă vezi rezultatul. A fost un meci puternic cu o echipă foarte bună. A fost un meci de pregătire foarte bun pentru Ligă. Noi suntem încrezători în partida cu Lugano. Trebuie să fim sută la sută pregătiți, motivați și concentrați. Sunt sigur că așa vom fi", a mai adăugat Laza.

Echipa constănțeană se așteaptă la un număr mare de spectatori cărora le promite spectacol.

"Îi invităm pe toți cei care sunt curioși să vadă un spectacol voleibalistic, la nivel internațional, chiar aici în Constanța. Noi le promitem că vor avea parte de un show voleibalistic și că vom face tot ce ne stă în putință să câștigăm", a încheiat Andrei Laza.

Lotul echipei constănțene este următorul: 1. Stanislav Petkov (1987) extremă, 2. Robert Vologa (1996) centru, 3. Alexandru Zahar (1994) extremă, 4. Bojan Janic (1982) extremă, 5. Sergiu Stancu (1982) centru, 6. Andrey Zhekov (1980) coordonator, 7. Răzvan Tănăsescu (1979) libero, 8. Dragoș Pavel (1985) extremă, Andrei Stoian (1983) coordonator, Andrei Spînu (1987) centru, Mihai Tarța (1995) universal, Ventzislav Simeonov (1977) universal, Adrian Aciobăniței (1997) extremă, Nikola Rosic (1984) libero, Andrei Laza (1988) centru; antrenor principal, Martin Stoev; antrenor secund, Radu Began. 

Comentează știrea

Claudiu
20 noiembrie 2014
CVM TOMIS

Ora de incepere a meciului este 18.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9129 secunde