CVM Tomis se verifică cu Steaua pentru cupele europene

351
Echipa de volei masculin CVM Tomis Constanța se pregătește pentru un meci extrem de important din Divizia A1, cel cu Steaua.
Directorul executiv al clubului de pe litoral, Serhan Cadâr, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că disputa cu "militarii" reprezintă un test util în perspectiva partidelor pe care Tomisul le va disputa în cupele europene, în acest sezon.
"Este un meci de campionat foarte important, în fața unui adversar puternic, pe care trebuie să îl tratăm cu toată responsabilitatea și pe care suntem obligați să îl câștigăm. Nu avem probleme de lot, iar jucătorii noștri sunt pregătiți să ofere un spectacol de calitate în fața propriilor suporteri. Totodată, meciul cu Steaua reprezintă o verificare utilă în perspectiva confruntărilor dificile din cupele europene. Din acest punct de vedere, și partida următoare, de la Zalău, va avea aceeași importanță", a spus Cadâr.
În clasament, CVM Tomis ocupă locul 2, cu 13 puncte, în vreme ce adversara sa, Steaua București, se află pe locul 4, cu 11 puncte.
Partida CVM Tomis - Steaua București se va desfășura sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 17, la Sala Sporturilor, în cadrul etapei a VI-a a Diviziei A1 la volei masculin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3187 secunde