Fotbal, Liga Europa/ Înfrângere rușinoasă pentru Steaua București

713
2
Fotbal, Liga Europa/ Înfrângere rușinoasă pentru Steaua București - steaua-1319150013.jpg
Echipa Steaua București a fost învinsă, aseară, în deplasare, cu scorul de 5-0 (3-0), de formația israeliană Maccabi Haifa, într-un meci din etapa a III-a a grupei J a Ligii Europa și a rămas fără victorie în această fază a competiției.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Amasha '10, '20, Katan '38 din penalti, Twatha '72 și Vered '79.

Mijlocașul Eric Bicfalvi a fost eliminat în minutul 37, după ce a comis un fault în poziției de ultim apărător.

Fundașul Valentin Iliev a comis și el un fault în careu în poziție de ultim apărărtor și a fost eliminat în minutul 64. Penaltiul israelienilor a fost ratat de Katan, cel care reușise să transforme prima lovitură de pedeapsă.

Potrivit Pro TV, în minutul 75, finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a părăsit stadionul din Haifa aplaudându-i pe suporterii formației Maccabi.

Maccabi Haifa: Saranov - Meshumar, Buljat, Dgani, Twatha - T. Cohen (Azriel '60), Yahaya - Golasa, Katan (Turgeman '66), Vered - Amasha (Boccoli '70). Antrenor: Elisha Levy.

Steaua București: Stanca - Martinovici, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Bicfalvi, Bourceanu - M. Costea (Mustață '67), Tatu (Roșu '77), Fl. Costea (Rusescu '51) - Nikolici. Antrenor: Ilie Stan.

Cartonașe galbene: Yahaya '23 / Latovlevici '24, Tatu '56.

Cartonașe roșii: Bicfalvi '37, Iliev '64.

Arbitri: Daniel Stalhammar (central) - Peter Martinsson, Daniel Warnmark (asistenți) - Martin Strombergsson, Bojan Pandzici (asistenți suplimentari) - Stefan Johannesson (rezervă) - toți Suedia.

Comentează știrea

Dan Mihăescu
21 octombrie 2011
Fotbal, Liga Europa/ Învingere rușinoasă pentru Steaua București

Prietenilor, cred că este ceva în mare neregulă cu titlul ăsta: Învingere rușinoasă pentru Steaua București. Adică nu cred sunt sigur, dpdv gramatical. Am scris ici pentru că articolul nu este semnatși nu am știutpe cine să caut. Cu stimă, Dan Mihăescu

Lupul
21 octombrie 2011
STEOAIA

e jale mare la constanta, a furat-o turma lui El Ciobandante cu 5-0. Imi pare rau de penalty-ul ratat, ar fi fost mai frumos scorul, ca la tenis!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Sport : "Abordăm meciul doar la victorie"
Pagina a fost generata in 0.2567 secunde