FC Farul, pregătită să spargă gheața cu Dinamo II

670
1
FC Farul, pregătită să spargă gheața cu Dinamo II - faruldunareagalati24-1319125524.jpg
Fotbaliștii de la FC Farul au un moral foarte bun înaintea deplasării de mâine, de la Buftea, care se anunță dificilă. Adversară este Dinamo II, echipă pe care "marinarii" își doresc mult să o învingă.

Antrenorul echipei FC Farul, Marian Pană, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că este convins de faptul că elevii săi vor câștiga partida din deplasare, cu Dinamo II.

"Am luat un punct la Brăila, urmează să luăm trei puncte la Buftea, cu Dinamo II. Sunt foarte convins de acest lucru", a spus Pană.

Antrenorul "marinarilor" este de părere că Delta Tulcea este cel mai puternic adversar pentru alb-albaștri în Seria I a Ligii a II-a. "Cu siguranță, Delta Tulcea e cea mai puternică. O victorie cu Dinamo II ne-ar pregăti din punct de vedere moral pentru partida cu Delta Tulcea", a precizat Pană.

La conferința de presă de ieri, au mai fost prezenți și doi jucători: atacantul Alexandru Paraschiv și mijlocașul Radu Sascău.

Alexandru Paraschiv a declarat că alb-albaștrii vor trebui să joace foarte bine pentru a se impune la Buftea, în fața celor de la Dinamo II: "Vom face totul să câștigăm, deși n-ar fi rău nici un rezultat de egalitate. Ne-am propus să jucăm foarte bine, în fața unei echipe puternice. Doar așa putem să luăm cele trei puncte".

Sascău se gândește deja la promovare

Mijlocașul Radu Sascău a declarat că promovarea echipei FC Farul în Liga 1 pare un obiectiv realizabil.

"Toate meciurile sunt grele, însă noi suntem încrezători. Promova-rea pare un obiectiv realizabil. Judecând după cum se prezintă situația în clasament, putem spune că e o serie… dobrogeană", a spus Sascău. Dacă vor reuși să se impună în week-end, alb-albaștrii vor bifa prima victorie în deplasare în acest sezon.

Partida Dinamo II - FC Farul este programată, mâine, de la ora 13.00, la Buftea, în cadrul etapei a 10-a a Ligii a II-a, Seria I. În clasament, FC Farul ocupă locul patru, cu 14 puncte. De partea cealaltă, Dinamo II se găsește pe poziția a șasea, cu 13 puncte.

Comentează știrea

Dinamo
21 octombrie 2011
antrenor

Ion Marin, antrenor la Dinamo II, din iarna la prima echipa!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Sport : "Abordăm meciul doar la victorie"
Pagina a fost generata in 0.5081 secunde