Optimism la Viitorul, în ajunul partidei cu CF Brăila

"Abordăm meciul doar la victorie"

465
1
Antrenorul echipei FC Viitorul Constanța, Cătălin Anghel, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că este convins că adversara din meciul de sâmbătă, CF Brăila, va veni pe litoral cu gânduri ofensive.

"Cele trei puncte de sâmbătă sunt deosebit de importante. Orice victorie ne poate consolida poziția între primele două echipe ale Seriei I. Vom întâlni o echipă bine organizată, cu un antrenor ambi-țios. Nu cred că Brăila va veni să se apere, ci va încerca să pună probleme în ofensivă. Noi trebuie să fim foarte bine pregătiți, să avem răbdare la construcție și să ne creăm ocazii de gol. Sper ca jocul nostru să crească în calitate și să înscriem repede. Am încredere că jucătorii noștri se vor motiva și vor avea o atitudine prin care să rezulte un joc mai bun", a spus Anghel.

La rândul său, jucătorul George Călințaru a declarat că Viitorul și-a recăpătat încrederea și va aborda meciul numai cu gândul la cele trei puncte, alte variante fiind excluse.

"Ne-am recăpătat încrederea și sunt sigur că vom face un meci bun, prin care să ne apropiem cele trei puncte. Sunt echipe puternice în Seria I și este foarte greu să menții un ritm, precum celui pe care îl impregnasem în primele etape. Nu evoluăm niciodată la egal, astfel că și sâmbătă vom viza doar cele trei puncte. Este bine unde suntem acum, dar mai bine era să fim pe primul loc. Cu siguranță, vom reveni pe prima poziție în curând", a spus atacantul constănțean.

Meciul FC Viitorul - CF Brăila, contând pentru etapa a zecea a Ligii a II-a, este programat sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul din Ovidiu. 

Comentează știrea

mama lui stefan cel mare
21 octombrie 2011
Muiutorul

ehe, stati linistiti, daca nu pot s-o bage in poarta baietii mai sunt si arbitrii pe teren, un penalty, ceva...doar trebuie sa fiti in prima liga de la anul!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.971 secunde