Gică Butoiu:

"Dacă dădea gol Ciobanu, altfel decurgea jocul"

496

Articole de la același autor

Gică Butoiu, antrenorul principal al Farului, a declarat, după înfrângerea din partida contra Concordiei Chiajna, că aștepta mai mult de la elevii săi, în condițiile în care nici adversarii n-au rupt gura târgului.
"Îmi pare rău că nu am bătut Concordia. Dacă Ciobanu înscria la acea mare ocazie, când a ratat singur cu portarul, la 0-0, altfel decurgea apoi jocul. În plus, am avut și un 11 m clar neacordat. Asistentul a văzut foarte bine infracțiunea, dar nu a vrut să ridice fanionul. Concordia nu m-a impresionat, a jucat chiar modest", a spus Butoiu.
Tehnicianul "marinarilor" se gândește ca, în ultimele etape ale Ligii a II-a, să renunțe la o serie dintre componenții actuali ai lotului, care nu se ridică la pretențiile Farului, și să folosească juniori din propria pepinieră.
"Asta e valoarea lotului. Sunt patru - cinci fotbaliști care nu au jucat în ultimul an, ceea ce se vede. Unii dintre ei nu visau niciodată să ajungă la acest nivel și să evolueze la o echipă precum Farul. Dar acestea au fost posibilitățile noastre în ce privește achizițiile. Mi-e rușine când mă uit la clasament. De la vară sperăm însă ca situația să se schimbe în bine. Mă gândesc ca în ultimele etape să le dăm drumul celor care nu fac față și să le oferim o șansă juniorilor de perspectivă din pepinieră", a spus Butoiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2609 secunde