Sâmbătă, la Constanța, FC Farul - Concordia Chiajna

Concurs Încă o victimă de lux pentru "marinari"?

922
1
Încă o victimă de lux pentru

Articole de la același autor

După ce, în precedentul meci de pe teren propriu, au învins vice-lidera Săgeata Năvodari, fariștii vizează un rezultat bun și contra celeilalte candidate declarate la promovare.

Oaspeți de lux pentru FC Farul în două etape la rând, Săgeata Năvodari (locul doi în clasament), în runda a 24-a, și Concordia Chiajna (locul trei), sâmbătă, 7 mai, de la ora 11, în runda a 26-a. Practic, cele două formații care au ca obiectiv declarat promovarea în Liga 1.
Elevii lui Gică Butoiu și Ion Barbu au trecut nesperat de bine de prima partidă, când au obținut o victorie cu 2-1, și vor să încurce și formația ilfoveană. Chiar dacă echipa din Chiajna are un lot valoros, cu mulți foști prim-divizionari, "marinarii" încearcă să speculeze perioada dificilă pe care o traversează oaspeții de sâmbătă, care, în acest retur, au risipit multe puncte, câștigând doar patru dintre cele zece partide disputate. Parcursul slab a dus la demiterea, după meciul din etapa trecută (1-1 acasă cu FC Snagov), a antrenorului Costel Orac, înlocuit cu Laurențiu Diniță.
Nemulțumit, în ansamblu, de evoluția din ultimul timp a Farului, Butoiu speră totuși ca valoarea adversarului să-i mobilizeze pe constănțeni, așa cum s-a întâmplat și cu Săgeata, iar jocul lor să arate altfel față de cel de la Buzău.
"Marinarii" au ceva probleme de lot pentru partida de sâmbătă, absentând fundașii Nicolas Vajou și George Patriche, mijlocașul Alin Abuzătoaie și goal-keeper-ul Alex Răuță, toți accidentați. Răuță a acuzat o accidentare la spate, astfel că Butoiu va fi nevoit să recurgă în poartă la Dan Zdrâncă, incomplet refăcut, în condițiile în care Andrei Preda nu a convins la Buzău, gafând la două dintre cele trei goluri primite de Farul.
Arbitrează Bogdan Anghelinei (Galați); asistenți, Bogdan Velicu (București), Valentin Cristea (Călărași); rezervă, Marcel Bârsan (București); observatori, Anton Heleșteanu (Iași), Emil Tudor (Târgoviște).

Comentează știrea

Gunesh
7 mai 2011
I-am batut si pe astia !!!!!

Mare echipa !!!! Batem tot !! ......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2097 secunde