Concurs Farul îl va reclama la FIFA pe Andrej Rastovac

650
Farul îl va reclama la FIFA pe Andrej Rastovac - fcb4b749eb825ba07647a78e38d134d7.jpg

Articole de la același autor

Președintele FC Farul, Marian Diaconescu, a venit, ieri, în fața presei cu documente, pentru a demonstra că gruparea constănțeană a procedat corect în litigiile cu jucătorii Andrei Mutulescu și Andrej Rastovac.
"Federația ne-a înștiințat, pe 10 martie, că trebuie să-i achităm lui Mutulescu 11.500 lei și, deși aveam dreptul la recurs, am achitat suma, încă de când fotbalistul trăia. Apoi, i-am mai plătit 450 lei. Dacă vom fi notificați că mai avem vreo restanță față de el, a doua zi plătim", a declarat Diaconescu.
În ce-l privește pe Rastovac, președintele Farului a negat că clubul i-a falsificat semnătura de pe acordul de reeșalonare financiară, așa cum a acuzat fundașul sloven. În acest sens, Diaconescu a prezentat acordul respectiv și contractul jucătorului cu Farul, pentru a fi comparate semnăturile. În plus, președintele clubului a anunțat că Farul îl va reclama pe Rastovac la FIFA, pentru anumite "greșeli" incompatibile cu statutul de jucător.
Marian Diaconescu a declarat că, în cazul reeșalonărilor financiare, Farul nu i-a propus ceva nelegal niciunei persoane cu care a căzut de acordul pentru sistemul de rate.
"Când am preluat eu atribuțiile de președinte, în luna ianuarie a acestui an, valoarea litigiilor către jucătorii vechi și a datoriilor către jucătorii actuali era de 300.000 de euro. S-au achitat până acum 210.000 de euro. Jucătorii actuali sunt plătiți la luna ianuarie, iar unii și după acest termen. Avem și litigii încheiate. Iată câteva: 4.500 euro, 13.500 euro, 5.320 dolari, 6.850 euro, 9.850 euro, 3.400 euro, 17.000 euro. Avem peste 14.000 de euro achitați în urma notificărilor FIFA. Totuși, Farul e floare față de ce datorii au alte echipe", a spus Diaconescu.
Potrivit președintelui Farului, clubul e pe drumul cel bun în ce privește planul de reorgani-zare în urma insolvenței. "Avem de făcut plăți pe fiecare trimestru. Am plătit pentru șase trimestre. Suntem înainte cu graficul de plăți. Vom achita către toți cei cărora le datorăm bani. Dacă primim suma restantă de la Internațional Curtea de Argeș, rămânem cu o datorie de 200.000 de euro plătibilă în trei ani, pentru ca Farul să iasă din insolvență", a mai spus Diaconescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3737 secunde