Concurs La Farul, va începe curățenia de vară

1039
La Farul, va începe curățenia de vară - 4369bca119b89dded43c6f32e68b233b.jpg

Articole de la același autor

Lotul constănțean este subțire, mulți jucători nerezistând partidelor din trei în trei zile. Unora dintre "marinari" li s-au acordat șanse după șanse, dar au arătat că Liga a II-a e o pălărie prea mare pentru ei.

Farul a pierdut cu 2-3 meciul de pe terenul Gloriei Buzău, însă a fost aproape de un rezultat favorabil, după cum a apreciat Gică Butoiu, antrenorul principal al "marinarilor".
"La 3-2, am fost peste adversari și puteam egala. În plus, altfel ar fi decurs partida dacă, la faza penalty-ului nostru, jucătorul Gloriei care a faultat era eliminat, în urma celui de-al doilea cartonaș galben. Totuși, a fost diferență între acest joc și cel cu Săgeata, băieții noștri nemaidovedind aceleași mobilizare și ambiție. Din păcate, nu putem lega două victorii consecutive. Avem fotbaliști care joacă un meci și stau apoi două. Unii componenți ai lotului nu pot face față la Liga a II-a. Nu au jucat de mult timp, iar ritmul cu meciuri din trei în trei zile îi termină. Va fi un dezastru dacă, după partida de sâmbătă cu Chiajna, miercurea viitoare va fi programată restan-ța cu CF Brăila", a arătat Butoiu.
Marian Diaconescu, președintele Fa-rului, a dezvăluit că, la finele acestui campionat, mulți dintre componenții actualului lot, pentru care Liga a II-a e o pălărie prea mare, vor pleca. "Din vară, vom face curățenie. Unii au avut o șansă imensă, dar nu s-au agățat de ea", a arătat Diaconescu.
După ce a învins Săgeata Năvodari, Farul întâlnește sâmbătă, la Constanța, o altă candidată la promovare, Concordia Chiajna, după care va juca și cu Delta Tulcea, care, grație a opt victorii consecutive, s-a apropiat la șase puncte de Chiajna. În acest context, Farul ar putea arbitra lupta la promovare, însă Butoiu a declarat că echipa constănțeană nu este interesată de acest fapt.
"Noi vrem să câștigăm meciurile doar pentru noi. Sper ca în partida cu Chiajna, jucătorii să se mobilizeze și să batem. E diferență mare între ce jucăm acasă și cum evoluăm afară. Ne e foarte greu, întrucât, la fiecare meci, doar cinci - șase, maxim șapte jucători evoluează la capacitate maximă. Ar trebui să fie vreo nouă. Nu ne avantajează că formația din Chiajna traversează o perioadă critică, pentru că are lot bun, cu cinci foști prim divizionari, care pot câștiga singuri un meci. Noi nu dispunem de asemenea jucători", a arătat Butoiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6321 secunde