Astăzi, de la ora 18, la Buzău, Gloria - FC Farul

"Marinarii" caută puncte în Crâng

688

Articole de la același autor

Cu un moral bun, după ce au învins surprinzător în etapa trecută vicelidera Săgeata Năvodari, fariștii încearcă să obțină un rezultat bun și la Buzău.

Gloria Buzău - FC Farul, meci contând pentru etapa a 25-a a Ligii a II-a la fotbal, seria întâi, se joacă astăzi, de la ora 18. Ambele echipe vin după victorii în runda trecută. Farul a dispus la Constanța cu 2-1 de Săgeata, formație care trage la promovare, în vreme ce Gloria a câștigat în deplasare, 3-2 pe terenul lui FC Snagov, una dintre reușitele oaspeților purtând semnătura fostului farist Marcel Otvoș.
În clasament, cele două adversare de astăzi sunt vecine de clasament, Gloria pe nouă, Farul pe zece, ambele cu câte 30 de puncte, dar despărțite de golaveraj.
Farul nu se poate baza în meciul de la Buzău pe mai vechii indisponibili Vajou (care este posibil că nu mai poată juca în acest campionat) și Abuzătoaie, în vreme ce portarul Zdrâncă are dureri la picior.
Arbitrează Zoltan Erdei (Slatina); asistenți, Imre-Laszlo Bucsi (Sf-Gheorghe), Irina Mârț (București); rezervă, Ionuț Neagu (Poenari); observatori, Bratu Cațaroș (Călărași), Ilie Luca (Brașov).
Marian BOCAI
***
"Victoria cu Săgeata ne obligă. S-a văzut că băieții pot. Totul depinde numai de ei, de modul în care se mobilizează. Gloria Buzău e o formație puternică, pe care o cunoaștem. În tur, am suferit și ne-am impus cu șansă, însă nu ne-am supăra să fie la fel și acum"
Gică Butoiu, antrenor principal Farul
***
"Mergem la Buzău să nu pierdem. Cred că un egal ar fi mulțumitor pentru Farul. În aceste ultime etape, încercăm să ne îndeplinim obiectivul, clasarea pe unul dintre locurile unu - nouă. Cele trei puncte din partida cu Săgeata au fost binevenite, îndepărtându-ne de zona retrogradării"
Cosmin Pașcovici, fundaș stânga Farul

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Stire din Sport : Câtă forță mai au "marinarii"?
Pagina a fost generata in 0.472 secunde