Astăzi, de la ora 19, la Constanța

Concurs Farul ridică scutul în fața Săgeții

917
Farul ridică scutul în fața Săgeții - 5b2edde0ad3b6766d47c30472c20ae0d.jpg

Articole de la același autor

Aflați într-o situație dificilă, cu probleme la club și cu un joc deloc strălucit, "marinarii" încearcă să-i dea o replică pe măsură candidatei la promovare din Năvodari.

Meci foarte greu pentru FC Farul, astăzi, pe teren propriu, de la ora 19, în etapa a 24-a a Ligii a II-a la fotbal. Aflați pe locul 12 în clasament și confruntați cu o atmosferă încărcată la club și în lot, "marinarii" înfruntă vice-lidera Săgeata Năvodari.
Cu un lot subțire, atât valoric, cât și numeric, în care antrenorul Gică Butoiu nu poate jongla pentru a face modificări în echipă, Farul vine după câteva etape în care a jucat dezamăgitor. Cu multe probleme pe cap, fariștii pornesc astfel cu șansa a doua în fața Săgeții, o echipă valoroasă, care nu a renunțat la gândul promovării și care îl are ca vârf de lance pe Sorin Chițu, golgeterul Ligii a II-a.
Conștient de dificultatea meciului, Butoiu mizează totuși pe o răbufnire de orgoliu a elevilor săi, astfel încât Farul să aibă o prestație măcar decentă.
"Sper ca jucătorii să-și revină pentru partida cu Săgeata și să reușim un rezultat onorabil. E clar că vom avea un meci foarte greu. După ce că suntem în situația în care suntem, ne confruntăm cu o echipă foarte puternică, candidată la promovare, care va veni să câștige", a spus Butoiu, care nu poate miza pe stoperul Nicolas Vajou și pe mijlocașul Alin Abuzătoaie, accidentați.
De cealaltă parte, Săgeata îl are indisponibil pe mijlocașul coordonator Ovidiu Vezan (suspendat), în vreme ce în cazul portarului titular Florin Olteanu, accidentat în partida cu FC Snagov, se speră în recuperarea sa pe ultima sută de metri.
"Prin prisma locului ocupat în clasament, a valorii lotului și a stabilității de la club, suntem favoriți, dar într-un asemenea derby local se pot întâmpla multe. Mă aștept ca disputarea meciului în nocturnă să-i motiveze suplimentar pe jucătorii noștri. Sper să rezulte o partidă agreabilă, la care să vină cât mai mulți spectatori", a declarat, pentru "Cuget Liber", Aurel Șunda, antrenorul principal al Săgeții.

Meciul e arbitrat de Adrian Ilyeș (Ploiești); asistenți, Claudiu Florea (Pitești), Dragoș Vlad (Târgoviște); rezervă, Florin Dan (Oltenița); observatori, Marius Beudeanu (Brașov), Lică Movilă (București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6135 secunde