România debutează la CE de fotbal pentru juniori U17

Concurs Pumnii strânși pentru tricolorii mici

627
Pumnii strânși pentru tricolorii mici - f2e01c29e33e5b99af2a0e11a9970f73.jpg

Articole de la același autor

Având în lot nu mai puțin de cinci jucători de la Academia "Gheorghe Hagi" - George Șerban (portar), Adrian Mitache, Ionuț Puțanu (fundași), Bogdan Țîru (mijlocaș) și Daniel Păiuș (atacant) - echipa națională de fotbal juniori U17 a României debutează, astăzi, la turneul final al Campionatului European, competiție care se desfășoară, în perioada 3-15 mai, în Serbia.
Formația antrenată de Adrian Văsâi este repartizată în Grupa B, iar prima adversară este Cehia. Meciul se joacă pe stadionul "Milos Obilic" din Belgrad, de la ora 18.00, fiind arbitrat de estonianul Kristo Tohver.
Al doilea joc al tricolorilor va avea loc pe 6 mai, cu Olanda, tot pe stadionul "Milos Obilic" (ora 18.00), iar pe 9 mai, România va întâlni Germania (stadionul "Fortress" din Smederevo, ora 14.00).
În cealaltă grupă, A, se află reprezentativele Serbiei, Danemarcei, Franței și Angliei.
Primele două clasate în fiecare grupă vor disputa semifinalele (12 mai), încrucișat, pe stadionul "Karadjordje" din Novi Sad, același care va găzdui și finala, pe 15 mai.
Echipele care vor termina meciurile din grupe pe primele trei locuri vor căpăta automat dreptul de a juca la turneul final al Cupei Mondiale FIFA U17, programat între 18 iunie și 10 iulie, în Mexic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4031 secunde