Cătălin Anghel, antrenorul Viitorului Constanța:

"Nu facem nunți la victorii, nici înmormântări la înfrângeri"

693
Viitorul Constanța trece printr-o perioadă mai puțin fericită.
Lotul este decimat de accidentări, meciul cu Dinamo II a fost pierdut,
iar de cel cu Săgeata o mai despart câteva ore. Cu toate acestea, antrenorul Cătălin Anghel spune că situația nu trebuie dramatizată.
După eșecul surprinzător cu Dinamo II, 0-2, acasă, în etapa de sâmbătă din campionat, Viitorul anunță că își strânge rapid rândurile, iar în derby-ul Dobrogei, cu Săgeata, obiectivul este victoria.
"Pentru a evita episoade neplăcute, de genul Dinamo II, jucătorii trebuie să își schimbe, în primul rând, atitudinea. De multe ori, în viața unei echipe, apar și momente grele, care trebuie bine gestionate. Acestea pot fi trecute numai dacă fotbaliștii revin la concentrarea necesară. Însă, nu numai factorul atitudine a condus la evoluțiile neconvingătoare din ultima vreme. Sunt mulți jucători accidentați, nu ne ocolesc nici ghinioanele. E cea mai dificilă situație prin care echipa trece în actualul sezon, însă, așa cum la victorii nu am făcut nunți, nici la înfrângeri nu facem înmormântări", a declarat, ieri, într-o conferință de presă organizată la Mamaia, Cătălin Anghel, antrenorul principal al Viitorului.
Tehnicianul spune că nu mai puțin de zece dintre jucătorii săi acuză mai vechi sau mai noi probleme medicale. Incerți sunt și Sandu, Chițu și Lupu, Păcuraru este suspendat, în timp ce Banoti și Hertu au efectuat în ultima vreme doar o scurtă pregătire.
"Mizez pe dorința de afirmare a celor care vor intra mâine (n.r. - astăzi) în teren. Ne așteaptă un meci cu o echipă foarte bună, aflată pe un loc promovabil, cu un antrenor și jucători experimentați. După Ceahlăul, Săgeata este cea mai bună echipă din serie. Vine după o înfrângere cu Farul, ceea ce o face și mai periculoasă. În plus, într-un derby local, fiecare vrea să demonstreze că este cel mai bun. Am primit o palmă de la Dinamo II, dar trebuie să ne revenim imediat", a spus Anghel.

"Randamentul mi-a fost afectat de o accidentare, sper să revin la forma din tur. Echipa a trecut printr-o pasă mai proastă, nu ne-am concentrat suficient. Nu sunt pregătit sută la sută, dar îmi doresc să intru în teren și să înscriu din nou în poarta Săgeții", a declarat atacantul Viitorului, Nicolae Hertu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6745 secunde