Dansatorii de la Total Dance Center, flashmob cu ocazia Zilelor Constanței

250
Marți seară, dansatorii din cadrul Școlii Total Dance Center au oferit un spectacol spontan mulțimii din fața Citiy Park Mall, prin flashmob-ul "Don’t walk. Dance !", organizat cu ocazia Zilelor Constanței.

Fenomenul flashmob ("flash" - moment, clipă / "mob" - mulțime) se referă la o adunare foarte scurtă într-un loc public, participanții efectuând o anumită acțiune neobișnuită pentru câteva minute, după care grupul se răspândește.

În cazul flashmob-ului "Don’t walk. Dance !", aproximativ 100 de dansatori au efectuat un sincron pe melodiile LMFAO - Party Rock Anthem și Katy Perry - Fireworks, spre deliciul spectatorilor care au fost surprinși plăcut de eveniment.

Organizatorii îi încurajează pe toți cei dornici de sport, de mișcare, să participe la acest tip de evenimente, care se vor repeta pe viitor în Constanța.

"Nu contează ce vârstă sau ce profesie aveți, cât de bine știți să vă mișcați sau ce număr purtați la pantofi, important este să veniți alături de noi și pur și simplu să dansați și să vă simțiți bine! De ce? Pentru că asta înseamnă să trăiești!", ne-a spus Corina Tiron, coregraf Total Dance Center. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3706 secunde