De acord cu renunțarea la dubla legitimare

1632
Elena Frîncu este de părere că ordinul Autorității Naționale pentru Sport și Tineret, care restricționea-ză dubla legitimare, este unul normal, iar exemplul cel mai potrivit este dat de Federația Română de Gimnastică, for care s-a aliniat deja cerințelor.
"Era necesar să se renunțe la dubla legitimare. Ordinul care a venit cu privire la încetarea dublei legitimări este unul normal de drept privat al sportului. Din păcate, structurile sportive române de drept privat sunt afectate de criza economică. La Constanța, avem echipe de valoare, dar rezultatele lor vin pe fondul sprijinului ad-ministrației locale. Cifrele acordate sportului constănțean sunt destul de mari. Revenind la renunțarea la dubla legitimare, vreau să dau exemplul Federației Române de Gimnastică, for care a început acest demers încă din 2009. La Constanța, secțiile de gimnastică aerobică și sportivă de la CSS 1 și CS Farul s-au despărțit, dar, la ora actuală, ambele merg foarte bine. Trebuie să avem mult curaj să implementăm politica europeană. Eu îmi asum această răspundere și sunt conștientă că nu se mai poate asigura protecție socială pentru sport, într-un procent așa de mare ca până acum. Fiecare trebuie să luăm asupra noastră și pe cele bune, și pe cele rele", a spus Elena Frîncu.
Cu toate acestea, un sportiv poate să concureze pentru două cluburi diferite, însă tot în competiții diferite, punctele fiind acordate numai grupării pe care o reprezintă în momentul respectiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Ianuarie 2011
Stire din Sport : "Nu mai luați Farul la mișto!"
Marţi, 11 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Farul și-a reluat pregătirile
Vineri, 07 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Farul trimite întăriri Stejarilor
Pagina a fost generata in 1.0127 secunde