Decizie neașteptată luată de Gică Hagi la Viitorul Constanța

3115
7
Decizie neașteptată luată de Gică Hagi la Viitorul Constanța - hagi-1341503934.jpg
Gică Hagi a decis ca Viitorul Constanța să joace meciurile de pe teren propriu în Liga I pe Stadionul "Oțelul" din Galați. Inițial, Hagi luase în calcul mutarea echipei pe Arena Națională. În Liga a II-a, Viitorul a jucat la Ovidiu.

Informația a fost confirmată de directorul de marketing al clubului Oțelul Galați, Dragoș Ghiuță, care a declarat, joi, că a primit din partea grupării Viitorul Constanța o solicitare ca echipa patronată de Gheorghe Hagi să-și dispute meciurile de pe teren propriu din turul Ligii I pe stadionul fostei campioane a României.

"E o cerere care ne onorează. În principiu am fost de accord cu cererea lor, le-am trimis tot ceea ce înseamnă cheltuielile ce țin de organizarea unui meci de Liga I, aceasta fiind practic singura condiție pe care am pune-o. Va fi ceva inedit pentru orașul nostru ca în fiecare săptămână să avem câte o partidă de Liga I și, ținând cont de faptul că Viitorul este patronată de Gică Hagi, mă aștept la o primire frumoasă din partea suporterilor gălățeni", a spus Ghiuță, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oțelul și Viitorul Constanța se vor întâlni în meci direct în etapa a 8-a a Ligii I, gazdă fiind formația gălățeană. Conform programului turului Ligii I, cele două echipe vor trebui să joace ambele pe teren propriu într-o singură etapă, cea cu numărul 16.


Comentează știrea

constanteanu
6 iulie 2012
Machedonu tot prost!

Machedonu tot prost a ramas.Il infueteaza toti ciobanii de cipani sau cimpanzei si alte soiuri alese de machedoni.Si se mira ca nu-l iubeste Constanta.Du-te in.....cu echipa ta cu tot.Oare se asteapta cind va juca vreodata in Constanta sa vina cineva la meciurile lui?

huuaaaaaa
6 iulie 2012
COnstanta

Bai dc stergetzi ma continuu comenturile ?? aseara erau vreo 3 s nu mai e nici unul :))))))) COMUNISTILOR

FARIST
6 iulie 2012
asa da

in sfarsit a luat o decizie corecta sa plece .Constanta are o singura echipa FARUL

suporter FC Farul
6 iulie 2012
De ce nu scrieti despre situatia de la FC Faru ???

Niciun ziar din Dobrogea nu mai vorbeste de echipa noastra Care este marele secret ? Spune-ti-ne adevarul, ne desfiintam, vom juca campionatul judetean ? Se implica CJC ? Ii plateste domnul Nedelcu suma datorata domnului Gheorghe Bosanceanu ? A trecut mult timp, iar noi suporterii FC Farul, suntem in ceata !!! Va rugam sa va implicati si sa fiti alaturi de club, asa cum ati fost in 2009 cand Telegraf canta prohodul Farului !!! Va multumim pentru atentie si asteptam informatii despre FC Farul

Nikos
10 iulie 2012
stadion gazda

Ce dracu' ma Gica, ai inebunit?? pai nu aveai stadion aici la Constanta??!! ca doar echipa se cheama Viitorul(oricum nume de cacao)CONSTANTA, nu Galati, unde ploua cu carnati...

lmr
17 iulie 2012
nu se poate asa ceva

Am crezut mereu ca cineva ne vrea raul noua constantenilor dar acum sunt sigur ca noi ne facem singuri soarta la Hagi nu ma asteptam sa nu gaseasca solutii este mediul lui dar sa joace la Galati cind sar fi putut gasi o solutie sa vedem si noi Viitorul in liga lui Mitica de la aceasta echipa asteptam multe chiar daca sunt farist convins ,totusi sa nu uitam ca Hagi a fost si este tot ce am avut noi la constanta mai bun ar fi fost indicat sa fie lasat sa joace pe stadionul Farul nu vad ce s-ar fi intamplat daca jucau la constanta ne bateam intre noi constantenii oare ?la Farul nu stiu cind ne vom pune candidatura pentru promovare fara bani si un investitor pe masura va fii tare greu cu toate ca ne dorim toti suporterii farului sa intram iar in liga lui mititica dragomir.daca Hagi a uitat de unde a plecat in fotbal este un mare pacat.Bafta echipei Farul in noul sezon si poate vine si la echipa noastra de suflet soarele pe strada ei

marian sandea
18 iulie 2012
viitorul

cred ca cel m-ai bine ar fi putut juca la Vadu pe plaja. asa ar fi avut ceva suporteri!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.311 secunde