Denis Alibec: "Obiectivele mele sunt câştigarea titlului şi calificarea la EURO 2024"

117
Denis Alibec:

Articole de la același autor

Golgheterul echipei Farul Constanţa, Denis Alibec, a declarat, joi, într-un interviu acordat site-ului clubului cu ocazia împlinirii vârstei de 32 de ani, că obiectivele sale pentru 2023 sunt câştigarea titlului în Superligă şi calificarea cu echipa naţională de fotbal a României la Campionatul European din Germania 2024.

„Vacanţa de iarnă a fost cam scurtă, dar ne-am încărcat bateriile. Eu am revenit cu aceeaşi greutate, sunt mândru de mine că nu m-am îngrăşat. Am mâncat de toate, şi sarmale, şi friptură, şi cozonac, de toate. Sper să reuşesc să joc la fel ca în prima parte a campionatului. Obiectivul meu în 2023 este în primul rând să câştig campionatul. Apoi îmi doresc să mă calific cu naţionala la EURO 2024”, a spus atacantul.


„Primele trei meciuri oficiale sunt foarte importante (n.r. - cu CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova), sperăm să câştigăm toate cele 9 puncte pentru că ele ne vor ţine acolo sus în clasament. Noi, jucătorii, ne vom da viaţa pe teren în continuare pentru această echipă şi acest oraş. Sper ca suporterii să fie alături de noi într-un număr cât mai mare”, a adăugat el.

Denis Alibec menţionează că a petrecut foarte multe zile de naştere în cantonamente. La 32 de ani, el nu are multe regrete, dar susţine că dacă ar fi avut mintea de acum când s-a transferat la Inter Milano, în 2009, ar fi evoluat şi astăzi în Italia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6089 secunde