Dennis Șerban s-a dus manager sportiv la Astra

1030
Dennis Șerban s-a dus manager sportiv la Astra - 639c83a3e92c8214eb47a462844527f8.jpg
Fostul director tehnic al Farului a fost cooptat în staff-ul echipei ploieștene, care l-a înscăunat antrenor pe Mihai Stoichiță, iar președinte executiv pe socrul lui Dennis,
Petre Buduru.

După demisia de la Farul, Dennis Șerban a ajuns la Astra, echipă care, cu un nou staff tehnic și administrativ, își propune în noul sezon calificarea în cupele europene. Antrenor, pe doi ani, a fost numit Mihai Stoichiță, președinte executiv - Petre Buduru, iar Dennis va fi manager sportiv.
Altfel, Farul este în așteptarea Adunării Generale a Membrilor Fondatori, preconizată a avea loc joi, 17 iunie. Ieri, la baza sportivă a "marinarilor" a fost reluată furnizarea apei, oprită în ultima perioadă.
După ce, duminică, s-a vorbit că Gaston Mendy va merge la prim-divizionara portugheză Portimonense (echipă nou promovată), conducătorii Farului au luat, ieri, legătura cu fundașul stânga, declarând că senegalezul le-a spus că nu știe nimic de această variantă și că el ar prefera să joace în Franța. Mai nou, de Gaston s-a interesat și o formație de Liga 1 din România.
De la Farul ar putea pleca însă zilele acestea căpitanul Alexandru Mățel, actele cu o echipă din spațiul ex-sovietic putându-se semna chiar și mâine.
După ce sezonul trecut a evoluat la Dinamo, portarul George Curcă urmează să revină la Farul, împrumutul în Ștefan cel Mare expirându-i pe 30 iunie. Până la această dată, George este la dispoziția lui Dinamo. Sâmbătă, a jucat pentru Dinamo II, în ultima etapă a Ligii a II-a, iar ieri s-a prezentat la reunirea primei echipe.
Întrucât la Farul este o situație incertă, data reunirii încă nu s-a stabilit, dar ea ar putea fi 5 iulie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9787 secunde