Viitorul Farului se discută în Adunarea Generală din această săptămână

1236
Viitorul Farului se discută în Adunarea Generală din această săptămână - 267e8b3e9ec3653b78cd4eb1109912cd.jpg
Patronul clubului constănțean a declarat că membrii fondatori vor fi convocați
la o ședință pentru analizarea tuturor soluțiilor și a variantelor astfel încât Farul să-și poată continua activitatea.

Cu un viitor încă incert, Farul convoacă în această săptămână Adunarea Generală a Membrilor Fondatori.
"Vrem să stabilim exact ce vom face în continuare, cine vrea să se implice, cine ar putea veni, ce variante și soluții sunt. Pentru binele Farului, pentru ca echipa să meargă în continuare, nu respingem nicio idee. Vom discuta despre viitorul clubului fie cu noi, actualul patronat, fie, dacă se va dori asta, chiar și fără noi. Deocamdată, nu avem niciun semnal. Marți (n.n. - mâine), vom începe să facem convocările, pentru ca ședința să aibă loc joi, 17 iunie", a declarat, pentru "Cuget Liber", Giani Nedelcu, patronul Farului.
Nedelcu a dat asigurări că jucătorii și angajații clubului își vor primi salariile restante până la finele lunii. "În două săptămâni, vom achita banii. Pe finalul acestui campionat, prioritară a fost rezolvarea litigiilor, astfel încât echipa să fie programată în campionat, însă, odată rezolvată această problemă, în continuare ne vom apleca și asupra plății salariilor", ne-a mai spus Nedelcu.
Deși unele surse dau ca iminentă trecerea celor mai curtați jucători ai Farului, Matei și Mățel, la pachet la Internațional Curtea de Argeș, Nedelcu a respins varianta, spunând că, în cazul ambilor, așteaptă în această săptămână confirmări din străinătate.

Gaston Mendy la Portimonense?

De asemenea, se vorbește că fundașul stânga senegalez Gaston Mendy va semna săptămâna aceasta un contract în Portugalia, cu nou-promovata în prima ligă Portimonense, jucătorul urmând a pleca de la Farul liber de contract. Giani Nedelcu a infirmat însă că fotbalistul poate părăsi clubul în această postură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2908 secunde