Derby încheiat indecis între Jandarmerie și Poliție

649
Derby încheiat indecis între Jandarmerie  și Poliție - derby-1461605250.jpg

Articole de la același autor

În week-end-ul ce a trecut, terenul "Metalul" din incinta Bazei Sportive "Badea Cârțan" a fost gazda unei partide amicale disputate între cadrele jandarmeriei și cele ale poliției, compuse din foști sau actuali oameni din sistem, printre aceștia regăsindu-se și foștii jucători ai Farului Constanța Sorin Țeican, Sandu Culeafă, dar și alți foști jucători în ligile inferioare, ale defunctelor Midia Năvodari sau Altay Constanța.

Meciul a fost organizat la inițiativa jandarmeriei, artizanul fiind Gigi Marin, care, împreună cu colegii săi, a pus la cale această surpriză pen-tru colonelul Constantin Andries-cu, proaspăt ieșit la pensie, dar și pentru comisarul șef din cadrul poliție, Ștefan Raicu.

"Am căutat să invităm oameni ce au activat în ambele structuri, dar și în fotbalul constănțean. Este o inițiativă lăudabilă pe care vom încerca să o repetăm an de an, chiar dacă este dificil. Mulți dintre noi s-au învoit de la muncă pentru a ajunge aici. Mă bucură faptul că a venit atâta lume și aș vrea să le mulțumesc tuturor pentru suport", a declarat Răzvan Voicilă, cadru activ la Inspectoratul Județean de Jandarmi. Printre cei prezenți la partidă s-au numărat și fostul jucător al Farului, Marian Popa, care a preferat să privească de pe margine, alături de antrenorul Sică Enache de la Axiopolis Cernavodă, legenda Ștefan Petcu sau colonelul în rezervă Cornel Tămășan.

Partida s-a terminat prietenește, scor 4-4.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3535 secunde