Trupa lui Gheorghe Hagi, înfrângere la scor de neprezentare cu Steaua

136
Trupa lui Gheorghe Hagi, înfrângere la scor  de neprezentare cu Steaua - trupa-1461504732.jpg

Articole de la același autor

Viitorul Constanța a pierdut sâmbătă, scor 0-3, meciul disputat pe stadionul Național Arena, în compania Stelei, în etapa a Vlll-a, a play-off-ului Ligii l de fotbal.

Echipa patronată și pregătită de Gheorghe Hagi s-a trezit condusă la 70 de secunde de la primul fluier al centralului C.Popa, după ce fundașul Fernando Varela a reușit să îl învingă cu o lovitură de cap plasată la colțul lung pe Buzbuchi. Scorul a fost majorat de Alexandru Chipciu în minutul 30, care a reușit să strecoare mingea din unghi printre picioarele aceluiași Buzbuchi, la capătul unei acțiuni colective purtate de steliști. În minutul 51, Vlad Rusu spulbera și puținele speranțe existente în tabăra oaspeților după lovitura de cot aplicată în figură lui Varela. Centralul a fost pe fază și fostul jucător al Stelei a fost eliminat direct. Scorul de neprezentare a fost stabilit de Tade, care a împins mingea în plasă în minutul 67, la o fază în care apărarea Viitorului a fost ezitantă.

Viitorul rămâne astfel fără victorie în acest play-off după opt runde disputate și nu are decât să se pregătească de acum pentru următoarea ediție a Ligii l și de prima prezență din istorie în cupele europene.

În schimb, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf păstrează șanse la titlu și va fi cu siguranță fan ASA Târgu Mureș, în partida de astăzi, de la ora 20.30, în fața liderului Astra Giurgiu, diferența dintre Steaua și Astra în acest moment fiind de trei puncte. Duelul dintre Pandurii Târgu Jiu și Dinamo s-a disputat duminică, după închiderea ediției.

Clasament: 1. Astra Giurgiu (42 p), 2. Steaua București (39 p), 3. Pandurii Târgu Jiu (34 p), 4. Dinamo București (34 p), 5. FC Viitorul (25 p), 6. ASA Târgu Mureș (22 p)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5712 secunde