"Marinarii" au pierdut (1-4) și meciul cu Chindia

Dezastru total: FC Farul a ajuns pe ultimul loc!

1231
8
FC Farul a ajuns acolo unde nimeni nu se gândea că va ajunge vreodată: pe ultimul loc în clasamentul Ligii a II-a! Nu este o glumă, înfrângerea cu Chindia, de sâmbătă, scor 1-4, le-a adus "marinarilor" poziția "lanternei", iar finanțatorul Giani Nedelcu anunță schimbări radicale din iarnă. 

FC Farul a ajuns foarte rău. De această dată, a pierdut în deplasare cu Chindia Târgoviște, în meciul contând pentru etapa a XI-a a Ligii II, Seria I. Pentru gazde, a marcat Honciu (min. 21), Mihăescu (min. 25) și Băluță (min. 45+2, 61), iar pentru Farul, Buzea (min. 32).

După această înfrângere, constănțenii au coborât pe ultimul loc în clasament.

Patronul FC Farul, Giani Nedelcu, este extrem de nemulțumit de jocul echipei sale și anunță că, la sfârșitul turului, vor fi dați afară jucători, iar în iarnă, aduși alții.

"După atâtea etape, am tras și eu concluzia că jucătorii noștri nu pot duce nici 45 de minute. Suntem o echipă care, fizic, este cea mai slabă din Liga 2. Avem o mare problemă pe linia de fund, acolo nu e valoare. Oamenii ne tot înjură, au și ei dreptate prin prisma rezultatelor, dar să nu mă înjure pe mine! Toți au fost mulțumiți când au văzut campania de achiziții din vară. I-am luat, acuma mă înjură că nu joacă? Ce să le fac eu? Sută la sută vom lua jucători în iarnă, cinci jucători vom lua. Nici nu stau la discuții. Îi vom exclude cu siguranță pe alții din lot. Din 11 inși, măcar de ar juca 3, 4. Ar trebui să mergem la federație să luăm o derogare, să ne lase să jucăm în 15, ca să compensăm alergarea cu cealaltă echipă. Ei degeaba or vrea, că ei tot spun că vor, dar nu pot. Bani aruncați pe geam", a declarat, pentru "Cuget Liber", patronul FC Farul, Giani Nedelcu.

Nu părăsește FC Farul

Deși suporterii i-au cerut să plece, patronul Giani Nedelcu susține că, dacă va pleca, Farul se va desființa.

"Dacă de mâine nu mai continui, credeți că mai vine cineva? Eu am tot spus, dacă vrea cineva să vină în locul meu, să vină! Pentru mine este simplu să plec. Ce-am avut și ce-am pierdut, dar în acești ani am pus suflet și m-ar durea să văd că se desființează Farul. Cu toate astea, fac niște eforturi singur ca echipa să continue. Țin echipa, salariile, în paralel cu insolvența, care este și aia un miliard și jumătate (n.r. - lei vechi). De la meciurile de acasă, nici măcar nu scoatem banii de arbitraj, nici măcar pentru echipa medicală. Nici sponsorii nu vor să vină, pentru că nici eu nu m-aș duce la o echipă fără rezultate", a declarat Giani Nedelcu.

Comentează știrea

mishu
5 noiembrie 2012
nu numai jucatorii

nu ar trebui schimbati numai jucatorii, sau ma rog cizmele astea de jucatori, ci se antrenorul.. ce echipa a-ti vazut voi ca sa joaca cu antrenorul numai in tribuna? si artimon nu e genu de antrenor bun pentru farul, antrenorul care sa scoata echipa din colaps.

Nicu
5 noiembrie 2012
Faru

Nu am nimic cu DL.Artimon dar ar fi bine sa vina un antrenor cu experienta.Sustin ideea de a schimba antrenorul.

eu
5 noiembrie 2012
afara

esti o javra ordinara giani ......!tot se aude la televizor k sunt cu banii la zi...mintiti de rupeti baietii astia nu si au mai vazut banii de 3 luni si abia acum ai facut si tu niste blaturi k sa poti sa le dai amenzi si sa le tai din bani,,nu au ce manca pe la stadion...spune adevaru k vrei in C k e mai comod acolo si k pe stadion va juca hagi,,nu mai da in jucatori k nici bunica nu juca fotbal fara bani...vrei performanta si calitate in joc,,,primesti ce dai adica nimic...huuu

fecaliotu
5 noiembrie 2012
la kkt cu viitura

ba oaie ''inteleapta''....daca Faru se va desfiinta noi vom veni la viitura doar sa ne cacam pe ochii vostri. daca nu va place sa jucati la ovidiu, mai aveti varianta sacele, cogealac, tariverde....cat mai departe de Constanta. Asta daca nu vreti ca sa folositi carjele in locul picioarelor.

off
5 noiembrie 2012
offf

pun pariu k ai fost si tu candva suporter faru dar cum se schimba unii nici nu iti vine sa crezi..

suporter FC Farul
5 noiembrie 2012
Subscriu la ce a spus mishu

Statisticile din meciul Farului arata o lipsa de experienta atat a jucatorilor cat si a antrenorului, foarte putine faza fixe, foarte multe ratari si foarte putine suturi la poarta Trebuie luata decizii importante atat in ceea ce priveste lotul de jucatori si antrenor plus organizarea unui management mai bun ce include Portul Constanta si firmele de crewing din Romania !!! FC Botosani si Sageata Navodari se descurca fiindca au sprijinul firmelor locale, daca s-ar incerca si la noi asa ceva ar fi mult mai bine !!! Fortza Farul !!!!

Răspuns la: nu numai jucatorii
Adăugat de : mishu, 5 noiembrie 2012
nu ar trebui schimbati numai jucatorii, sau ma rog cizmele astea de jucatori, ci se antrenorul.. ce echipa a-ti vazut voi ca sa joaca cu antrenorul...
Cosmin
5 noiembrie 2012
creier lipsa...

Pt astia care tineti cu viitorul, trebuie sa luati in considerare faptul ca nu va fi echipa fanion a constantei, pt ca jucatorii cei mai buni vor fi vanduti la stana, ca pe vremea comunismului. Deci viitorul nu se va bate niciodata la campionat, poate la cupa, asa ca ce e atat bucurie? Tot ce va avea bun va trece intai pe la stelemea, apoi in afara. Obiectivul va fi mereu clasarea pe locurile de mijloc, si evitarea retrogradarii, exact ca farul. Si nu o spun eu, a spus'o chiar regele machidon. Daca obiectivul era campionatul, nu se vindeau jucatorii buni si se forma un lot puternic de la an la an, atunci da, reprezenta constanta, un oras mare si important, cu o echipa care se batea la campionat! In rest, sclavii stelei.

unu mic
6 noiembrie 2012
M O R I tigane

sa plece drak tziganu asta, patron de kkt. vina toata e a lui. viitura sa joace pe camp k tot sunt oi(machedoni). in c-ta doar FARU' conteaza

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2905 secunde