Giani Nedelcu exclude varianta desființării FC Farul. Chipciu, Rusescu și Chiricheș, cea mai sigură soluție

621
1
Giani Nedelcu exclude varianta desființării FC Farul. Chipciu, Rusescu și Chiricheș, cea mai sigură soluție - siglafarul-1352037421.jpg

Articole de la același autor

Suporterii i-au cerut să plece, însă patronul "alb-albaștrilor", Giani Nedelcu susține că, dacă va pleca, Farul se va desființa. Singura soluție pentru ieșirea din impas a echipei sale, în viziunea sa, ar fi ca în iarnă, Chipciu, Rusescu și Chiricheș să vină la echipă.

"Dacă de mâine nu mai continui, credeți că mai vine cineva? Eu am tot spus, dacă vrea cineva să vină în locul meu, să vină! Pentru mine este simplu să plec. Ce-am avut și ce-am pierdut, dar în acești ani am pus suflet și m-ar durea să văd că se desființează Farul. Cu toate astea, fac niște eforturi singur ca echipa să continue. Țin echipa, salariile, în paralel cu insolvența, care este și aia un miliard și jumătate (n.r. - lei vechi). De la meciurile de acasă, nici măcar nu scoatem banii de arbitraj, nici măcar pentru echipa medicală. Nici sponsorii nu vor să vină, pentru că nici eu nu m-aș duce la o echipă fără rezultate. Mi-e frică să mă gândesc ce vom lua în iarnă. Ca să avem siguranță ar trebui să-i aducem pe Chipciu, Rusescu și Chiricheș", a declarat Giani Nedelcu.



Comentează știrea

anti tigan
4 noiembrie 2012
mori tigane!

mori tigane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cra cra cra ma c/ac in gura ta! ai distrus Farul ...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Noiembrie 2012
Stire din Sport : "Important este ca Farul să câștige"
Pagina a fost generata in 0.5913 secunde