"Șprițarii" Academiei Hagi, iertați de federație

320
1
Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis, ieri, să-i ierte pe jucătorii naționalei Under 19 care fuseseră suspendați în urmă cu cinci luni, după "isprava" de la Turneul de Elită, competiție desfășurată la Novi Sad (Serbia). 

Conform raportului întocmit de oficiali, la vremea respectivă, tricolorii au consumat băuturi alcoolice în cantonament și s-au fotografiat alături de un personaj controversat în Serbia, Ratko Buturovic. Printre cei 10 jucători implicați în actele de indisciplină, se numără și cinci jucători ai Academiei Hagi: Buzbuchi și Iancu, suspendați șase luni, respectiv Vaștag, Puțanu și Gavra, suspendați un an. 

Din lista celor cu suspendarea ridicată, mai fac parte Șt. Popescu, Brănescu, Dobrosavlevici, Al. Ioniță și Manole.

Comentează știrea

Roxette
2 noiembrie 2012
...

Sincer mai bine spritar decat blatist ..spritarii astia,cum le ziceti voi reprezinta momentan orasul constanta in liga 1 si la varsta si experienta pe care o au o fac chiar foarte bine in schimb cealalta achipa care pana nu de mult era echipa fanion a orasului prin conducerea si jucatorii care sunt acolo au reusit sa asocieze numele de Farul cu o mizerie si o mocirla a pariurilor din care sper sa nu iasa cu o desfiintare a clubului ,eu cred ca este momentul sa incepep sa incurajam si tanara echipa Viitorul Constanta !

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Noiembrie 2012
Stire din Sport : "Important este ca Farul să câștige"
Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Sport : Petre Grigoraș compătimește FC Farul
Pagina a fost generata in 0.435 secunde