FOTBAL. Derby-ul Steaua – Dinamo se va disputa cu casa închisă

327
FOTBAL. Derby-ul Steaua – Dinamo se va disputa cu casa închisă - meci-1351793719.jpg
Suporterii s-au înghesuit la casele de bilete din bulevardul Basarabia pentru a prinde ultimele tichete de acces la derby-ul Steaua - Dinamo de duminică.
Puse în vânzare în această dimineață, ultimele 4.300 de bilete au suscitat un interes enorm, iar partida de duminică are toate șansele să stabilească un nou record de asistență pe Arena Națională.

53.329 spectatori - este actualul record stabilit la meciul România - Olanda din preliminariile Cupei Mondiale. Suporterii dinamoviști au primit doar 2.500 de bilete la derby, adică minimul regulamentar de cinci la sută din capacitatea stadionului.

Steliștii nu au timp să își lingă rănile după eliminarea din Cupa României Timișoreana. Duminică urmează marele derby cu Dinamo. Iar după înfrângerea de la Chiajna, o victorie este obligatorie pentru băieții lui Laurențiu Reghecampf.

"Trebuie să batem pe Dinamo și să rămânem acolo sus, la cât mai multe puncte față de urmăritoarele noastre", spune antrenorul roș-albaștrilor, Laurențiu Reghecampf.

Înaintea de meciul de duminică seară, Steaua este lider detașat în Liga 1, în timp ce Dinamo este abia pe locul șase, la 10 puncte distanță. Meciul va fi în direct la DigiSport 1, la ora 21.30.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6655 secunde