Renata Ghionea revine în echipa Neptunului

Din nou pe teren, după două fracturi de piramidă nazală

287
Meci cu implicații majore în lupta pentru menținerea în Liga Națională de hand-bal feminin, mâine, de la ora 10.00, la Sala Sporturilor din Constanța, unde CSU Neptun (locul 10, 14 p) pri-mește vizita celor de la HCM Baia Mare (locul 9, 15 p).
Aflate în imediata apropiere a locului 11, primul care merge la baraj (ocupat momentan de CSM Ploiești, 12 p), cele două echipe văd în confruntarea de sâmbătă ocazia ideală de a părăsi zona periculoasă a ierarhiei. Handbalistele constănțence, antrenate de Florentin Pera, vin după două deplasări din care s-au întors cu mâna goală și în care evoluția lor a lăsat de dorit, echipa părând a acuza o oarecare stare de oboseală.
La acest joc, tehnicianul o va folosi și pe Renata Ghionea, care revine după o accidentare și va evolua împotriva echipei din orașul său natal și la care s-a afirmat.
"Nu se îndoiește nimeni de profesionalismul Renatei și suntem convinși că va da totul pentru a contribui la obținerea victoriei pentru Neptun. Sperăm doar să-și depășească teama de accidentare, oarecum normală după cele două fracturi de piramidă nazală suferite în decurs de o lună", a declarat directorul executiv al CSU Neptun, Paul Alexe, pentru site-ul oficial al clubului.

Baia Mare a solicitat observator
Importanța pe care confruntarea de la Constanța o are în lupta pentru supraviețuirea în Liga Națională a determinat federația să delege unul dintre cele mai bune cupluri de arbitri, format din buzoienii Vasile Pavel și Marian State. Mai mult, la cererea grupării maramureșene, prestația acestora va fi supervizată de observatorul EHF, bucureșteanul Ion Șerbu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.723 secunde