Ultimul amical al iernii a fost anulat

FC Farul a renunțat la amicalul-revanșă cu Dunărea Călărași

751
Ninsoarea și ploaia care au lovit, ieri, Constanța au dat peste cap planurile antrenorului Farului, Viorel Tănase. Tehnicianul "marinarilor" a decis să anuleze cea de-a doua partidă amicală pe care echipa sa trebuia să o joace, în această săptămână, cu Dunărea Călărași.
Un alt motiv pentru care Tănase a luat această hotărâre este acela de a proteja suprafețele de joc de pe terenurile I și II din cadrul complexului sportiv din str. Primăverii, mai ales că va avea nevoie de ele atât pentru antrenamentele din timpul săptămânii viitoare, cât și pentru partida de campionat cu FCM Bacău, programată vineri, 16 martie, în cadrul primei etape a returului. Inițial, fusese stabilit ca partida să aibă loc sâmbătă, 17 martie, însă, la cererea postului DigiSport, care a decis să televizeze, jocul a fost decalat cu 24 de ore și se va disputa vineri, cu începere de la ora 18.00.
"Am discutat cu staff-ul tehnic și am căzut de acord asupra anulării jocului cu Dunărea Călărași, de sâmbătă. Viorel Tănase și-a exprimat dorința de a apăra ambele suprafețe de joc, pentru a le putea folosi atât pentru antrenamentele de săptămâna viitoare, cât și pentru jocul cu FCM Bacău, de vineri", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Martie 2012
Stire din Sport : Adrian Mutu, bun de plată
Pagina a fost generata in 1.811 secunde