FC Farul merge "ceas" în amicale: Callatis, ultima victimă

3763
14

"Marinarii" au terminat cu bine săptămâna trecută. Fariștii lui Viorel Tănase și-au măsurat forțele cu o altă divizionară secundă din județ, Callatis Mangalia, și au obținut o nouă victorie într-un joc amical.

FC Farul a câștigat, sâmbătă, cu scorul de 2-0 (1-0), amicalul cu Callatis Mangalia, desfășurat pe terenul secund al comple-xului din strada Primăverii.
Golurile Farului au fost marcate de Ro-bert Neagoe (min. 5) și Adrian Pătulea (min. 75), în timp ce cea mai importantă ocazie de gol a Callatisului a avut loc în min. 74, când Bardu a ratat o lovitură de la 11 m, apărată de goalkeeperul Farului, George Curcă.
Antrenorul Farului, Viorel Tănase, a folosit două formule de echipă: repriza I: Toma, Călin, Stegaru, Sipovic, Dino Eze, Nicola Berti, S. Paraschiv, Enghin Amet, C. Miron, R. Neagoe, Vali Badea; repriza a II-a: Curcă, Nițescu, Dobre, Sandu, Sascău, A. Neagoe, Pană, Buzea, Husein, Ivanovici, Pătulea.
Pentru Callatis Mangalia, au evoluat: repriza I: Mitrea, Cureteu, Drăgoiu, Posteucă, Evdochin, Florea, Huzuneanu, Bolat, Lupu, Doicaru, Sin; repriza a II-a: Marin, Cureteu, Nazâru, Damian, Miron, Cojonel, Cogali, Bardu, Calachi, Hertu, Crăciun.
După meci, Viorel Tănase a declarat că, în mare parte este mulțumit de joc, dar încă mai sunt de pus la punct câteva aspecte, de ordin tactic și pe faza defensivă.
"Jucătorii trebuie să înțeleagă ce trebuie să facă, pentru că altfel vom schimba foaia și vor rămâne pe bancă. A fost un joc școală pe care-l putem considera un antrenament reușit, atât fizic, cât și tactic. Este important că Adrian Pătulea are ocazii și poate e normal să mai și rateze pentru că-și dorește foarte mult să înscrie și nu a luat decizia potrivită la momentul acela. Am mare încredere în jucători. Mai avem două teste înaintea începerii campionatului și sper să reglăm tot ce mai avem de reglat", a spus tehnicianul Farului.
"Ne-am creat ocazii de gol, dar am ratat cu destul de mare ușurință, însă mai avem două săptămâni la dispoziție ca să punem la punct toate reglajele și sper că în meciurile de campionat vom marca", a declarat antrenorul Mangaliei, Mugurel Cornățeanu.

Până la debutul returului de campionat, FC Farul mai are programate încă două partide amicale, ambele cu Dunărea Călărași, unul în deplasare (miercuri, 7 martie) și celălalt acasă (sâmbătă, 10 martie), în timp ce Callatis Mangalia va mai disputa o singură partidă de verificare, contra liderului Seriei I din Liga a II-a, Viitorul Constanța.



Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Anonymous
4 martie 2012

bravo baietii...sa va vedem si-n campionat ! astept o victorie in etapa a II-a....cu "liderul ligii serie I din liga aII-a" - viitura ovidiu.. IN CONSTANTA DOAR -= FARUL =- CONTEAZA !!!!!!!

mario
5 martie 2012
farutu

indiferent de pozitia in clasament la finalul returului, dorim o victorie contra "liderului" in etapa a 2-a! hai Farul!

ULTRAS92
5 martie 2012
FORZA FARUL

Nea Viorele sa speram ca echipa va merge la fel si-n campionat si ca nu vom avea surprize cu toti muritorii de foame din serie... insa sincer daca batem viitorul si nu promovam :))) nici nu ma intereseaza ... IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA !!!

alex
5 martie 2012
S-A JUCAT LA BADEA CARTAN

PSEUDOZIARISTULE .....TU AI VAZUT MECIU PE TERENU 2 DE LA PRIMAVERIII??????????????MECIU A AVUT LOC LA BADEA CARTAN!!!!!!!UITA-TE IN POZA...DA NICI MACCAR NAI FOST LA MECI...

Faristul
5 martie 2012
Fortza Farul

Asa da! Se pare ca Farul are puterea sa renasca. Nu stiu daca Farul va promova in vara, dar singur o va face sezonul urmator. Iata ca in Constanta apare o competitie intre doua echipe, la fel ca in Cluj sau in Ploiesti. Ascensiunea Academiei lui Hagi a fost un catalizator pentru... Farul, jucatori importanti dorind sa joace in Constanta indiferent la care echipa, Farul sau Viitorul.

costa
5 martie 2012
....

Nedelcu lasa clubul pleca dute la pariurile tale sportive,.....Esti un mincinos ....Promisiuni si fapte deloc ;.....numai gura este de tine atat in rerst nimic minciuna , asta ne vinzi tu minciunii . Lasa clubul dute de unde ai venit. Pleca de Farul Pleaca de la Farul

epr
5 martie 2012
....

Este pacat asa stadion, asa oras sa nu aibe o echipa in liga 1. Pt so gasi careva care sa se implice total la aceasta echipa din toate punctele de vedere. Hagi ai fost alungat dar speram sa ajungi cu Viitorul departe.

Faristul
5 martie 2012
Fortza Farul

Ale ale ale aleee imi esti in suflet Farule Ale ale ale aleee imi esti in suflet Farule Giani implicate total la echipa aceasta iubita ; ai promis ceva cand ai luat acest club. Vrem implicare totala nu vb; vrem sa fim acolo unde ne este locul in Liga 1. Vrem pormovarea vrem stadionul plin. Fortza Frul Fortza Farul ... Alb Albastri ole ole ole ole

eu
5 martie 2012
"Marinarii"

Viorel Tanase vrem promovarea ; gata cu vorbele vrem fapte. Farul in liga 1.

4D
5 martie 2012
@Faristul de la no 5

Aceea e o postare mai veche de-a mea. Ai facut copy/paste inclusiv cu o greseala pe care o facusem in text... Desi postarea e mai veche, ma bucur ca am avut (din nou) dreptate: ascensiunea Viitorului a "trezit" Farul la viata! Jucatori importanti au venit sa joace in Constanta la Farul sau la Viitorul! Vom avea in curand doua echipe bune in Liga 1! Ne mai trebuie un stadion modern pe care sa joace amandoua echipele! Tineti minte lucrul acesta: e nevoie de un nou stadion in Constanta!

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8724 secunde