Marcel Lică: "Trebuie să batem tot în retur"

1340
9
Marcel Lică:
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că nu înțelege decizia Comitetului Executiv, de a amâna din nou campionatul, mai ales că ultimele avertismente ale meteorologilor anunță vreme nefavorabilă pentru week-end-ul 17-18 martie.
"Nu știu dacă ne avantajează sau nu această decizie. Nu cred că returul trebuia amânat din nou, mai ales că vremea nu a fost urâtă în ultimele zile și cred că se putea juca în condiții normale. Am înțeles că în zilele de 17 și 18 martie s-ar putea să avem parte de ploi în aversă, dar asta e situația și trebuie să ne conformăm. Așteptăm cu interes campionatul și sper să avem parte de un debut bun în prima etapă cu Bacăul. Sunt anumiți suporteri pentru care contează mai mult o victorie în fața Viitorului decât promovarea în sine, însă nu pot fi de acord cu asta. Noi vom aborda toate meciurile la victorie, pentru că trebuie să recuperăm diferența față de locurile promovabile, iar o victorie cu Viitorul nu ne poate garanta promovarea în Liga I", a declarat Marcel Lică.

Comentează știrea

Fratila
6 martie 2012
Ca sa bateti tot trebuie sa arbitrez eu !

Nea Marcele, trebuie sa iesi cu spaga si cu folcloristele la inaintare ! Cum aceste indeletniciri nu-ti sunt deloc straine,sper ca "o sa bati tot".

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Aragorn
6 martie 2012
Hmmm...

Ca sa batem tot, ar trebui sa avem (si) arbitraje cum le-au avut cei de la Ovidiu in tur...asa, sa tot promovezi...

fcfc
6 martie 2012
doar farul !

pai daca vrem sa batem tot nea marcele , nu trebuie sa batem si viitorul ? daca o sa ne bata viitorul si mai pierdem 2-3 meciuri ne luam adio de la promovare , asa ca automat trebuie sa batem sau macar un egal la viitorul si sa rupem tot

giogini
6 martie 2012
Vorbe

Sa batem doar in amicale, asa da. Toata lumea viseaza la promovare; cu cine promovam cu un patron Nedelcu ??? are asta bani sa tina echipa in liga 1? Visam , visam si iar visam.

coco
6 martie 2012
Pt Admin

Trimite`i lu Giani Blogul ala de pariuri pt asa face bani si el pt club. Este meserias in meseria de parior.

ANONIMUS
6 martie 2012
Viitorul c`tza

Numai visati la promovare. Viitorul va promova si gata cu visul Farist. Fortza Viitorul , Fortza Gica Hagi.

adn
6 martie 2012
pentru taranul cu viitorul

Chiar daca intra viitorul...sunt doua locuri care duc in Liga 1. Voi taranusii de la viitorul ce sa stiti? Va invata Hagi sa cititi? Sau aveti aceeasi educatie ca el?Ce va zice la antrenamente? " da-l dracu de scoala mai. juaca fotbal ca castigi bani juaca juaca sa face performante"

tavy
6 martie 2012
.......

Bravo nea marcele,tineti-o tot asa,ca vad ca asa-zisii suporteri sunt mereu nemultumiti. FORZA FARUL!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3137 secunde