Dinamo descinde în fieful Farului. Cătălin Anghel: „Trebuie să avem răbdare”

129
Dinamo descinde în fieful Farului. Cătălin Anghel: „Trebuie să avem răbdare” - 162937225533392-1629379097.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 20 august, de la ora 21.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, FCV Farul Constanţa primeşte replica celor de la Dinamo Bucureşti, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a a Ligii I la fotbal.

Înaintea fluierului de start, „marinarii” ocupă locul cinci în clasament, cu opt puncte, în timp ce oaspeţii trag tare să urce spre zona de play-off: locul opt, cu şase puncte.

„Întâlnim o echipă de tradiţie a fotbalului nostru, o echipă care în ultima perioadă are o dinamică bună de joc, o disciplină tactică impusă de un antrenor italian experimentat. Noi trebuie să avem răbdare, să desfacem o apărare compactă, să fim foarte atenţi.

Aşteptam momentul ca meciul să se joace cu casa închisă şi ar fi un lucru foarte bun să câştigăm cele trei puncte, pentru ca suporterii noştri să fie mulţumiţi”, a declarat antrenorul secund Cătălin Anghel, care, în absenţa managerului tehnic Gheorghe Hagi, va conduce echipa de pe margine.

Tehnicianul constănţean se confruntă cu probleme de lot. Boboc încă nu este refăcut, iar Mălăele, Casap şi Dănuleasa nu vor putea fi în mod precis utilizaţi.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4728 secunde