Diplomă de merit oferită de ministrul Sportului antrenorului Gianni Creţu

236
Diplomă de merit oferită de ministrul Sportului antrenorului Gianni Creţu - 1-1671199653.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sportului, Carol Eduard Novak, i-a oferit tehnicianului constănţean Gianni Creţu, în cadrul unei întâlniri la care a participat şi preşedintele Federaţiei Române de Volei, Adin Cojocaru, o diplomă de recunoaştere a meritelor deosebite.

Gianni Creţu a fost desemnat de către federaţia europeană (CEV) drept cel mai bun antrenor al anului 2022 în voleiul masculin european. Anul acesta, constănţeanul a câştigat Liga Campionilor, titlul naţional şi Cupa Poloniei, toate cele trei trofee fiind obţinute cu echipa Grupa Azoty Kedzierzyn-Kozle (ZAKSA). De asemenea, a terminat pe locul patru la Campionatul Mondial cu naţionala Sloveniei, reuşind cea mai bună performanţă a acestei ţări la competiţia supremă.

Cei trei au discutat despre rezultatele foarte bune ale anului care se încheie, printre care câştigarea Silver League, la Budapesta sau calificarea la Europeanul de anul viitor cu ambele echipe, masculin şi feminin, dar şi despre planurile de viitor şi strategia de dezvoltare a acestui sport.

„Cu o dezvoltare strategică, prin care să creştem şi mai mult valoarea acestui sport, putem aduce noi trofee în voleiul românesc. Le doresc mult succes la Campionatul European din 2023 şi la celelalte turnee de anul viitor”, a transmis ministrul Sportului, Eduard Novak.

Foto: Facebook / Ministerul Sportului

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6503 secunde