Directorul CSM Constanţa, Andrei Talpeş, a fost ales în funcţia de membru al CEx în cadrul Federaţiei Române de Canotaj

284
Directorul CSM Constanţa, Andrei Talpeş, a fost ales în funcţia de membru al CEx în cadrul Federaţiei Române de Canotaj - 31668899229652770404319103363122-1679661050.jpg

Articole de la același autor

CSM Constanța va fi reprezentată în Comitetul Executiv al Federației Române de Canotaj. În urma alegerilor care au avut loc joi 23 martie, Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța, a fost ales în funcția de membru al CEx pentru următorii doi ani. Canotajul constănțean este unul de tradiție, iar de la preluarea secției de către CSM Constanța rezultatele obținute de tinerii sportivi în competițiile naționale au fost încurajatoare. Ne bucurăm să putem contribui de-acum înainte și din punct de vedere managerial la activitatea uneia dintre cele mai galonate federații sportive din România!

Andrei Talpes : "Am fost și voi fi dedicat sportului, indiferent de disciplină și sunt mândru că voi putea contribui în următorii doi ani la dezvoltarea unuia dintre sporturile care face atât de des să se audă imnul României peste tot în lume, canotajul. Ca membru ales în Comitetul Executiv al Federației Române de Canotaj voi avea marea onoare să lucrez alături de o legendă a sportului românesc, canotoarea secolului, cea mai titrată sportivă a României din perspectiva Jocurilor Olimpice, doamna Elisabeta Lipă. Spiritul de luptă și determinarea care au caracterizat-o ca sportivă s-au transpus și în postura de conducător al canotajului românesc, iar rezultatele obținute de canotorii români în ultimii ani sunt un argument puternic.

Desigur, aceste rezultate constituie și o mare provocare pentru echipa care se va afla la conducere în următorii ani și din care mă bucur nespus că voi face parte.

Sper ca împreună cu colegii mei să creștem nivelul performanțelor și mai ales să construim, începând de la copii și juniori, o piramidă solidă pentru următoarele cicluri olimpice"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5183 secunde