Canotaj / Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, desemnate „Echipajul feminin al anului 2022”

262
Canotaj / Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, desemnate „Echipajul feminin al anului 2022” - 1-1670244543.jpg

Articole de la același autor

Campioanele mondiale şi europene la dublu vâsle, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, au primit din partea Federaţiei Internaţionale de Canotaj titlul de „Echipajul feminin al anului 2022”.

„Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, componentele echipajului românesc de dublu vâsle feminin (W2x), au fost desemnate Echipajul feminin al anului la World Rowing Awards 2022.

Premiul a fost acordat de către World Rowing, Federaţia Internaţională a Canotajului. Este pentru prima dată în istoria de 20 de ani a World Rowing Awards când un astfel de trofeu este câştigat de canotori din România.

Premiul World Rowing Women's Crew of the Year este acordat anual unui echipaj feminin pentru realizările remarcabile în canotaj”, informează Federaţia Română de Canotaj.

„Le felicit pe Simona și Ancuța pentru că sunt sportive extrem de ambițioase, talentate, muncitoare și determinate și că, în ultimii ani, au demonstrat că sunt de neînvins! Sunt convinsă că vor păstra și pe viitor acest trend ascendent pentru că muncesc în fiecare zi și își doresc din suflet să se autodepășească constant.

Mulțumesc Federației Internaționale a Canotajului pentru că recunoaște meritele canotorilor români”, a transmis Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Canotaj 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9764 secunde