Divizia A1 de volei masculin, etapa a 15-a CVM Tomis, în gardă în fața CS Arcada Galați

115
1
Divizia A1 de volei masculin, etapa a 15-a CVM Tomis, în gardă în fața CS Arcada Galați - cvmtomisvolei-1422984868.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, CVM Tomis se prezintă din nou la fileu, pentru a-și apăra titlul de echipă neînvinsă în campionatul intern. Obișnuiți deja cu un program aglomerat, voleibaliștii constănțeni se deplasează pe terenul Arcadei Galați, pentru disputarea partidei din etapa a 15-a a Diviziei A1 de volei masculin. Având în vedere replica pe care au dat-o gălățenii atât în turul campionatului, cât și în turul fazei a doua a Cupei României, când și-au adjudecat două din cele trei seturi, meciul nu se anunță a fi unul ușor. 


CVM Tomis se menține pe primul loc în ierarhie și s-a detașat la patru puncte distanță de a doua clasată, ACS VM Zalău (35). CS Arcada Galați se află la jumătatea clasa-mentului, cu doar 20 de puncte.


Tot astăzi, se vor disputa și restul partidelor din actuala manșă: CS VC Banatul Caransebeș - ACS VM Zalău, CSM București - VCM LPS piatra Neamț, Phoenix Șimleu Silvanniei - CS Unirea Dej, Știința Explorari Baia Mare - CSA Steaua București, CS Dinamo - SCMU Craiova (ora 17.00, în direct la Digi Sport). 


Comentează știrea

Alebarim
13 februarie 2015
Oferta

Cautam colaboratori care sa se alature echipei noastre. Operatori calculator pentru publicare anunturi in vanzarea de carti Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti in format electronic. Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm si rabdare. Se lucreaza comod de acasa, fiecare îsi stabileste programul sau de lucru. Cerinte: - cunostinte minime PC - rabdarea - seriozitate Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti traece mai intai prin instruire apoi, daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Programul este part-time. Se ofera contract legal chiar din perioada de instruire unde castigati minim 300 dolari lunar, suntem o companie serioasa de prestigiu cu multi colaboratori. Pt informatii trimiteti textul ,,INFO’’ la adresa [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8983 secunde